Antena Meniu Search
x

Se schimbă TOTUL! A început TRANSFORMAREA PĂMÂNTULUI

Transformarea stă în stele, însă nu înainte de un colaps iminent al sistemului nostru global de guvernare, bani, educaţie şi religie.

Transformarea stă în stele, însă nu înainte de un colaps iminent al sistemului nostru global de guvernare, bani, educaţie şi religie. 

Există mai multe aliniamente astrologice – atât actuale, cât şi viitoare – care vor aduce o nouă mentalitate umanităţii, însă nu înainte de a se prăbuşi ceea ce există în acest moment.

Dacă eşti una dintre acele persoane care nu ţin seama de astrologie, atunci ia aminte că astrologia ne arată cum ciclurile se repetă în timp ce au loc anumite aliniamente care aduc schimbări specifice. Cei de la putere se bazează pe astrologi atunci când iau decizii. Cunoscând acest lucru, ne putem imagina ceea ce plănuiesc şi cum pot încerca să îşi atingă obiectivele. Totul se învârte în jurul cercurilor timpului şi energiilor care sunt asociate cu anumite cicluri speciale.

De exemplu, Pluto este în Capricorn până în 2023. Ultima dată când această aliniere rară a avut loc a fost în 1776, anul Revoluţiei Americane. Uită-te în jur. Ce se întâmplă? Au loc REVOLUŢII în multe ţări.

În 2010 a existat o altă aliniere rară care s-a mai întâmplat în 1960 în timpul Verii Iubirii. Ştiam despre această aliniere în 2008 şi i-am spus fiicei mele să se aştepte să vadă oameni purtând cravată colorată în următorii câţiva ani şi chiar aşa a şi fost.

Trebuie să facem câţiva paşi înapoi pentru a putea realiza paşi uriaşi înainte. Ceea ce vom putea vedea va fi o implozie a guvernului, a educaţiei, banilor şi religiei culminând în anul 2023; această acţiune începând deja!

Saturn este în Scorpion până în Septembrie 2015. În astrologie, Scorpionul deţine casă morţii şi a renaşterii. Este foarte posibil că petrodollar să se prăbuşească până la sfârşitul lunii septembrie, deşi persoanele care locuiesc în SUA vor fi ultimele care vor află pentru că puterea vrea să menţină iluzia că au controlul asupra acestei acţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Se schimbă TOTUL! A început TRANSFORMAREA PĂMÂNTULUI