Antena Meniu Search
x

David, un micuţ de 10 ani cu un IQ de geniu comentează meciurile din Campionatul Mondial, cu priceperea unui adevărat profesionist

La numai 10 ani, un copil din Timişoara comentează meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal, cu priceperea şi cu pasiunea unui adevărat profesionist.

Vezi și

La numai 10 ani, un copil din Timişoara comentează meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal, cu priceperea şi cu pasiunea unui adevărat profesionist. Sportul este doar unul dintre hobby-urile sale. David are un IQ de geniu şi visează ca, într-o zi, să lucreze la NASA.

Ai spune că un comentator sportiv cu experienţă se află în faţa ecranului. În realitate, e un copil. Deşi abia a terminat clasa a patra, David ştie tot ce mişcă pe gazonul Campionatului Mondial de Fotbal. Componenţa echipelor şi palmaresul lor, unde joacă fiecare fotbalist şi ce şanse are fiecare naţională. 

Şi, pentru că se pricepe atât de bine la fotbal, comentează în fiecare dimineaţă, la Radio ZU, cele mai importante meciuri.

David si-a implinit o dorinta mai veche. Acum 4 ani, in timpul Campionatului Mondial, a descoperit fotbalul. 

Azi, cel mai înfocat fan al lui este chiar sora mai mică. Are şi de ce. David are un IQ impresionant chiar şi pentru adult. 

"El isi doreste foarte mult sa joace fotbal. Dar nu e pentru el fotbalul, eu tot asta ii explic: tu nu trebuie sa depui efort fizic, tu trebuie sa depui efort mental, cu capul", spune tatăl lui David. 

"Mi-as dori sa ajung la NASA, informatician. Imi place aceasta meserie, deoarece imi place si astronomia, dar si informatica", mărturiseşte David.

David vrea ca peste ani sa studieze la Havard si crede în şansa lui. 

"As spera sa se intample cum s-a intamplat si cu voi, cu Antena 1 si cu Radio ZU, pur si simplu sa trimit un mesaj, sa-mi descopere calitatile si sa ma contacteze", speră micul geniu.

Cu David vă puteţi întâlni, pe toată durata Campionatului Mondial de Fotbal, numai la Morning ZU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » David, un micuţ de 10 ani cu un IQ de geniu comentează meciurile din Campionatul Mondial, cu priceperea unui adevărat profesionist