Antena Meniu Search
x

Video! Acesta este cel mai SIMPLU DESERT cu ciocolată. Rezultatul este delicios

Crema de ciocolată este iubită de întreaga lume, iar desertul pregătit în filmuleţul de mai sus este unul delicios. Trebuie să îl încercaţi

Crema de ciocolată este iubită de întreaga lume, iar desertul pregătit în filmuleţul de mai sus este unul delicios. Trebuie să îl încercaţi

Aveţi nevoie de foietaj, faină şi cremă de ciocolată.

Pentru început se presară puţină făină pe blatul mesei pentru a întinde aluatul de foietaj. Acesta poate fi cumpărat din comerţ sau îl putem pregăti chiar noi. Odată realizat acest pas, se taie aluatul în şase pătrate egale pentru a pregăti şase plăcintele minunate.

Luăm o lingură de cremă de ciocolată si o întindem pe jumătate din pătratul de foietaj, mai mult în zona unui colţ după care îndoim pătratul de foietaj pe diagonală pentru a obţine un triunghi. Marginile îndoite nu trebuie să se desfacă în timpul coptului, motiv pentru care le fixăm mai bine cu ajutorul unei furculiţe.

Aşezăm plăcintele în tavă pe hârtie de copt şi pentru că la final să aibă un aspect rumen şi lucios înainte de a le pune la cuptor le ungem cu ou. La cuptor nu vor sta mai mult de 15-20 de minute la o temperatură de 200°C.

CITEŞTE ŞI Desert bucovinean cu bunica Elvira și Anca Lungu

Un DESERT RAPID într-o zi de SĂRBĂTOARE

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Inedit » Video! Acesta este cel mai SIMPLU DESERT cu ciocolată. Rezultatul este delicios