Antena Meniu Search
x

VIDEO şocant: Și-a transmis în direct moartea, pe pagina de Facebook

Un italian împătimit al zborului cu wingsuit și-a transmis în direct moartea, pe Facebook.

Un italian împătimit al zborului cu wingsuit și-a transmis în direct moartea, pe Facebook.

"Astăzi, zburaţi cu mine", le-a transmis Armin Schmieder fanilor săi de pe Facebook, înainte de a-și lua zborul de pe un munte din Elveția.

La doar câteva momente după ce a sărit, s-au auzit țipete și apoi sunetul prăbușirii tânărului,scrie Daily Mail, care a publicat şi o parte din înregistrarea video.

"Wingsuit”-ul a provocat moartea altor doi sportivi în numai câteva zile

Acesta este al treilea accident de acest fel petrecut în numai câteva zile.

Pe 17 august, un alt italian pasionat de sporturile extreme, Uli Emanuele, şi-a filmat propria moarte, în timp ce efectua o cascadorie aeriană, sărind de pe un pisc montan cu un costum de tip ”wingsuit”, în munţii Dolomiţi din Elveţia.

Sportivul italian a murit după ce a sărit în gol de pe un pisc montan, a pierdut controlul în aer şi s-a izbit de stânci, înainte de deschiderea paraşutei.

Uli Emanuele, în vârstă de 29 de ani, a devenit cunoscut în 2015, după ce a efectuat o cascadorie aeriană spectaculoasă, transmisă pe canalul de pe YouTube al producătorului de camere video GoPro. Cu acea ocazie, el a efectuat un salt cu un costum de tip ”wingsuit” şi a reuşit să aterizeze la punct fix, plonjând într-o peşteră cu diametrul de doi metri.

Sportivul italian, care a câştigat Campionatul Mondial de Salturi Extreme, organizat în Spania, în 2010, şi-a explicat obiectivele, într-un mesaj publicat pe Facebook: ”Mă concentrez pe găsirea unor locuri spectaculoase, de unde n-am sărit niciodată, şi pe găsirea unor noi zone cu trasee de zbor”.

Pe parcursul carierei sale, Uli Emanuele a efectuat peste 60 de salturi cu wingsuit.

După numai câteva zile, pe 23 august, un alt renumit sportiv de performanţă, a decedat în urma unui accident. Este vorba despre Alexander Polli, unul dintre cei mai renumiţi piloţi de wingsuit, care a murit după ce s-a izbit de un copac în timpul unui zbor.

Accidentul s-a petrecut în Alpii Francezi. Alexander Polli, care avea dublă cetăţenie, italiană şi norvegiană, avea 31 de ani. El a devenit faimos după ce a filmat în 2013 o serie de cascadorii periculoase. În una dintre ele, el trece cu ajutorul costumului printr-o gaură de numai doi metri -"Roca Forada" din munţii Montserrat din Spania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Inedit » VIDEO şocant: Și-a transmis în direct moartea, pe pagina de Facebook