Antena Meniu Search
x

Misterul morții unor miliardari canadieni. Soții Sherman au fost găsiți sugrumați în casă. Poliția cere ajutorul populației

Barry și Honey Sherman au fost găsiți sugrumați în locuința lor din Toronto, în decembrie 2017. După patru ani, poliția canadiană a publicat o înregistrare de pe camerele de supraveghere în care apare o persoană în apropierea locuinței victimelor și cere ajutorul populației pentru a-l putea identifica pe individ. 

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 12:12

Misterul morții unui miliardar canadian și al soției sale. Poliția cere ajutorul populației
Misterul morții unui miliardar canadian și al soției sale. Poliția cere ajutorul populației - Poliție Toronto

La patru ani de la o crimă înfiorătoare, poliția cere ajutorul populației pentru a rezolva acest caz. Sergentul Brandon Price a declarat că individul care apare pe camerele de supraveghere, în apropierea locuinței celor doi miliardari, a intrat într-o zonă bine delimitată în jurul proprietății soților Sherman, în pe 13 decembrie 2017, când ar fi avut loc crimele, scrie BBC.

Întrebat de ce acest individ a fost declarat suspect și nu „persoană de interes”, detectivul care se ocupă de caz a explicat faptul că „acest individ care intră într-o zonă foarte clar definită, rămâne acolo pentru o perioadă de timp și apoi pleacă. Nu am reușit să găsim un scop” pentru prezența sa acolo. 

Poliția a lansat un apel către populație, astfel oricine deține informații despre această persoană este rugată să apeleze serviciul de urgență sau să se deplaseze la cea mai apropiată secție de poliție. Suspectul are o înălțime între 1,70m și 1,80m, cu un mers distinct, dar polițiștii nu au putut oferi detalii despre sexul, vârsta, greutatea sau culoarea pielii persoanei care apare în înregistrare. 

Cine sunt miliardarii găsiți sugrumați în casă

Pe acelaşi subiect

Barry Sherman a fost unul dintre cei mai bogați canadieni, fondatorul unei companii farmaceutice. Familia Sherman a donat milioane de dolari spitalelor, universităților și organizațiilor evreiești. 

Cei doi soți au fost găsiți sugrumați, complet îmbrăcați, pe terasa piscinei interioare. Poliția a anunțat că nu s-au identificat semne de intrare prin efracție. La șase săptămâni după descoperirea macabră, autoritățile au anunțat că soții Sherman au fost victimele unei duble omucideri.

Moștenitorii cuplului au oferit inclusiv o recompensă în valoare de 10 milioane de dolari canadieni pentru informații care ar putea duce la arestarea vinovatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Misterul morții unor miliardari canadieni. Soții Sherman au fost găsiți sugrumați în casă. Poliția cere ajutorul populației