Antena Meniu Search
x

Foto O tânără lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună. Nu a avut nevoie de experienţă

O mamă din SUA a povestit cum câştigă aproximativul a aproape 6.000 de euro pe lună pentru doar 5 minute de muncă zilnică de acasă. A fost capabilă să îşi părăsească locul de muncă cu normă întreagă la 9 luni după ce şi-a deschis afacerea.

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 09:40

O tânără câştigă 6.000 de euro pe lună pentru doar 5 minute de muncă. A renunţat la jobul cu normă întreagă după câteva luni
O tânără câştigă 6.000 de euro pe lună pentru doar 5 minute de muncă. A renunţat la jobul cu normă întreagă după câteva luni

Câştigul secundar al lui Rachel Jimenez nu necesită experiență, doar niște cercetare de piață și un timp folosit inteligent. Tânăra în vârstă de 36 de ani vinde produse imprimabile pe o platformă online numită Etsy. Odată ce produsul tău imprimabil este fabricat și gata de cumpărat, trebuie doar să lucrezi „cinci până la zece minute pe zi” pentru a verifica mesajele. „Ceea ce îmi place la Etsy este viteza cu care poți trece de la a avea o idee la a o testa și a o pune în fața unui public de sute până la milioane de potențiali cumpărători”, a scris ea într-o postare, relatează The Sun.

Tânăra lucrează în mediul online

„Fie că vindeți articole fizice sau digitale, vă recomand să începeți mic și să testați piaţa. De exemplu, dacă creați produse fizice, nu începeți cu un inventar de 1.000 de articole. În schimb, cumpărați ceea ce aveți nevoie pentru a vă lista primul articol, creați-l și apoi puneți-l acolo. Dacă se vinde, poți face mai multe. Dacă nu se vinde, puteți reveni la planșa de desen cu informații noi despre ceea ce nu funcționează. Același lucru este valabil și cu produsele digitale. Creează ceva pe baza cercetărilor tale, postează-l pe Etsy, comercializează-l și notează ce se întâmplă", a adăugat ea.

Ce recomandă tânăra

Rachel susține că după ce și-a acordat toată atenția afacerii ei a câștigat peste șase cifre în mai puțin de nouă luni și a reușit să renunțe la jobul cu normă întreagă. “Dacă mi-ai fi spus cum ar arăta viața mea acum acum un an, ți-aș fi râs în față”, adaugă ea. Rachel se concentrează pe vânzarea de produse digitale, deoarece aceasta înseamnă că nu trebuie să dețină niciun stoc și totul poate fi imprimat direct de către client după cumpărare.

„Dacă ești nou în domeniu, Canva este un instrument grozav pe care îl poți folosi pentru a crea produse digitale”, a scris ea pe blogul ei. Produsele digitale ar putea include jurnale, planificatori, șabloane de invitații de nuntă, meniuri pentru restaurante și multe altele. Dacă oamenii îl vor tipări, îl poți face tu, apoi vinde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O tânără lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună. Nu a avut nevoie de experienţă