Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a violat fiica vitregă de trei ori în fața mamei împușcate. Americanul a fost executat prin injecție letală: "Cândva, am fost un om bun"

Un bărbat care și-a violat fiica vitregă și și-a ucis soția a fost executat, miercuri, într-un pnitenciar din statul american Mississippi. Este prima execuție în acest stat după 9 ani, potrivit Daily Star.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 13:43

„Îmi iubesc copiii enorm”. Ultimele cuvinte ale unui american condamnat la moarte pentru că și-a violat fiica vitregă și și-a ucis soția
„Îmi iubesc copiii enorm”. Ultimele cuvinte ale unui american condamnat la moarte pentru că și-a violat fiica vitregă și și-a ucis soția - Profimedia Images

David Neal Cox, în vârstă de 50 de ani, a fost executat prin administrarea injecției letale. Este prima execuție în nouă ani, în statul Mississippi, și a noua, doar în acest an, în Statele Unite, potrivit Daily Star

Bărbatul a fost condamnat în 2012 pentru răpirea și uciderea soției sale și agresarea fiicei vitrege în fața femeii în agonie. De asemenea, se suspectează că bărbatul ar fi implicat și în dispariția cumnatei sale, în 2007, fiind ultima persoană care a văzut-o în viață. Trupul femeii nu a fost descoperit până în prezent. 

"Cândva, am fost un om bun"

„Vreau să le transmit copiilor mei că îi iubesc enorm și că am fost un om bun cândva”, sunt ultimele cuvinte transmise de deținut, înainte de a-i fi administrată injecția letală. De asemenea, bărbatul le-a spus autorităților că după moartea sa vor primi o scrisoare cu detalii despre cazul dispariției cumnatei sale, Felicia. 

Pe 14 mai 2010, David Cox, un fost șofer de TIR, a dat buzna în casa cumnatei sale, amenințându-și familia. Timp de opt ore, bărbatul și-a ținut captivi cei doi copii și pe soția sa, pe care ulterior a împușcat-o în braț și în stomac. Individul și-a violat fiica vitregă de trei ori, chiar în fața femeii în agonie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat și-a violat fiica vitregă de trei ori în fața mamei împușcate. Americanul a fost executat prin injecție letală: "Cândva, am fost un om bun"