Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bănuit că a condus maşina tatălui său, deşi a rămas fără permis, Fulgy al Clejanilor riscă un nou dosar penal

Dintr-un scandal în altul. Abia ieşit de la reabilitare, Fulgy dă din nou cu subsemnatul. Fără permis, după ce luna trecută a fost prins conducând drogat, băiatul Clejanilor a fost surprins de paparazzi. Iar era la volan. Poliţia a văzut imaginile şi s-a sesizat, aşa că Fulgy riscă un nou dosar penal.

de Redactia Observator

la 30.06.2021 , 21:21

  • Fulgy al Clejanilor are deja un dosar penal la activ pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Fulgy n-are stare. Face ce face şi ajunge în centrul atenţiei. Ce l-a făcut remarcat acum în faţa poliţiştilor au fost câteva fotografii cu el la volan. Asta deşi a rămas fără permis de o lună, de când a fost prins conducând drogat. Imaginile îl arată clar la volan. Totuşi.....

Fulgy: N-am condus, frate, nimica. Şi nu mă mai sunaţi, vă rog frumos.

A fost mai darnic în declaraţii cu fanii lui de pe reţelele de socializare. 

Vezi și

Fulgy: Ştiţi, nu mai am permis. Din punctul ăsta de vedere, sunt puţin dezamăgit. 

Pe acelaşi subiect

Atenţia îndreptată spre el în ultima vreme nu pare să-l bucure prea mult. 

Fulgy: Am ajuns să fiu urmărit pe stradă de televiziuni, de paparazzi. Nu mai am loc de voi. Vă rog frumos, lăsaţi-mă în pace să merg pe stradă liniştit.  

Tatăl său, însă, a fost...mai vocal.

Margherita şi Fulgy, copiii Clejanilor, au câte un dosar penal la activ

Ioniţă de la Clejani: Da, aţi primit comunicat de la poliţie. ... în Poliţia aia care a trimis comunicatul ăla. Ce comunicat să trimită, mă? Aia e maşina mea, ăla e pe partea dreaptă, pasager, şi eu sunt la masă.

De fapt, după ce au ajuns la terasă, Fulgy ar fi luat cheile bolidului de lux al tatălui, s-a urcat la volan și a mutat maşina, conducând câteva zeci de metri. Cu permisul suspendat, însă, acesta nu avea dreptul să parcurgă niciun metru conducând pe un drum public. Iar dacă oficial se plânge, atenţia de care se bucură pare că-i prieşte.

Ioniţă de la Clejani (7 iunie 2021): Fulgy a reuşit să se vorbească numai despre el. El urmăreşte modul de promovare al unor artişti internaţionali şi asta a făcut.

Fulgy (7 iunie 2021): Am ieşit din spital, am ieşit cu diagnosticul ăsta: maniaco-depresiv. A ajuns să mă enerveze oricine şi orice. Clar am o problemă.

Familia Clejanilor nu e la prima întâlnire cu Poliţia. În urmă cu mai bine de un an, sora lui Fulgy a provocat un accident din acelaşi motiv: consum de substanţe interzise. Margherita şi fratele ei au câte un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise. El îşi mai trece acum în palmares încă unul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Bănuit că a condus maşina tatălui său, deşi a rămas fără permis, Fulgy al Clejanilor riscă un nou dosar penal