Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Fulgy, dat pe mâna poliției de părinți după episodul de la cazino. Viorica de la Clejani: "E puiul meu"

Băiatul Clejanilor, Fulgy, a ajuns iar pe mâna poliţişilor. De această dată l-ar fi reclamat chiar tatăl său, Ioniţă de la Clejani, speriat de ameninţările cu moartea. După o zi în care s-a certat şi a înjurat pe toată lumea de la paznicii din mall la vedete şi părinţi, tânărul a ajuns la Psihiatrie.

De Andre Rotaru la 07.06.2021, 19:17
Vezi și

Fulgy: Ce vreţi să vă fac, să mă omor, să vă demonstrez? 

Ameninţările cu moartea i-au speriat până şi pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani care, de fiecare dată, au încercat să îi ia apărarea fiului lor. Potrivit anchetatorilor, tatăl a fost aseară la Secţia 11 şi le-a cerut ajutor oamenilor legii după ce Fulgy l-ar fi ameninţat pe el, şi pe alţii, pe rețelele de socializare. Când a fost săltat de poliţişti Fulgy a transmis totul pe internet. 

Fulgy: Acum am fost luat de acasă de domnii poliţişti. 

Imediat după sesizare, poliţiştii au venit la casa familiei pentru a-l aştepta pe tânăr. În momentul în care acesta a ajuns, era agitat, incoerent şi recalcitrant. Aşa că poliţiştii l-au transportat la Spitalul Obregia. Surse din anchetă spun că se afla sub influenţa drogurilor. Ioniţă de la Clejani nu recunoaşte că şi-ar fi dat fiul pe mâna poliţiei. 

Pe acelaşi subiect

Ioniţă de la Clejani: Fulgy a reuşit să se vorbească numai despre el. Vă spun că el urmăreşte modul de promovare a unor artişti internaţionali şi asta a făcut. Gen, cum îl cheamă, Snoop Dog.

Reporter: L-aţi reclamat pe fiul dumneavoastră la poliţie? 

Ioniţă de la Clejani: Nu. 

Şi Viorica de la Clejani îi ia apărarea băiatului 

Viorica de la Clejani: Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă şi va rămâne puiul meu până voi închide ochii. Pentru mine, fiul meu este cea mai preţioasă fiinţă de pe acest pământ. 

Fulgy a făcut toată ziua scandal. Înainte de a ajunge la poliţie a provocat turbulenţe la mall. A încercat să intre într-un cazino fără mască. 

Fulgy: Boss, ia-ţi măştile! Păi ia-le, frate, că mă pui să port mască şi eu am bani. 

Fulgy: Ia uite, mă bruschează! Închide, mă, apelul video! Mă bruschează! 

Fulgy a apelat apoi la un cunoscut interlop să-i pună la punct pe paznici. Acelaşi care, în trecut, l-ar fi înjunghiat pe fiul lui Sile Cămătaru. 

Fulgy:  Acum merg cu Fane să-l omorâm, să moară familia mea! 

Fane Văncică: Băieţii de la cazino sunt prietenii noştri, nu te-au recunoscut, aveai ochelarii la ochi. 

În cele din urmă, Fulgy s-a întors singur să se răzbune. 

Fulgy nu e la prima "întâlnire" cu poliția

Fulgy nu e la prima ciocnire cu poliţia. Săptămâna trecută, a fost prins drogat la volan. Testul rapid a indicat prezenţa cannabisului în organism. Fiul Clejanilor a spus atunci că a inhalat droguri în timp ce era într-un studio de înregistrare. 

Fulgy: Mama mea ştie că sunt pui de şmecher, că mama mea e şmecheră. Bă, sunt şmecher de v-am adus pe toţi fără să fac nimic. 

Acum câţiva ani, părinţii au plătit 80.000 de euro să-i trateze dependenţele în Spania. 

Fulgy: Am pierdut sume de la 1 leu până la aproape 80-90.000 de lei pe seară. Cred că eu valorez, la câţi bani a băgat tata în mine, şi eu şi Marga, eu cred că 800.000 de euro sunt băgaţi doar în mine, iar în ea 400-500.000 de euro. 

Fulgy: Am ieşit din spital cu diagnosticul ăsta: maniaco-depresiv! Mă enervează orice. Simt că sunt un pericol pe stradă. 

Fulgy este cercetat acum şi pentru ameninţare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Fulgy, dat pe mâna poliției de părinți după episodul de la cazino. Viorica de la Clejani: "E puiul meu"