Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Rizea, semifinalist la „Chefi la cuţite”. Soţul Addei, dezvăluiri din culisele show-lui culinar

Doar o zi îi mai desparte pe concurenţii de la „Chefi la cuţite” de marea finală. Este pentru prima dată când în semifinală au ajuns 9 concurenţi, câte trei de la fiecare chef. Printre aceştia şi-a asigurat un loc şi Cătălin Rizea, soţul Addei.

Vezi și
  • Proba 3 din semifinala Chefi la cuţite, în marţi seară pe Antena 1
  • Urmăreşte Chefi la cuţite în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

Deși este un bucătar amator, Cătălin a demonstrat că el chiar se pricepe la gătit, dovadă farfuriile sofisticate ce au fost de fiecare dată apreciate de chefi.

Probele din semifinală au început de seara trecută, vor continua azi, iar curând vom afla cine va fi marele câştigător al celui de-al 8-lea sezon.

Tensiunile au fost mari dar şi surprizele pe măsură. Cătălin a gătit alături de mama sa, dar a primit şi un mesaj inedit de la soţia sa, Adda.

A fost momentul care a stârnit cele mai mari hohote de râs în platoul celui mai iubit show culinar. "Dacă nu mergi mai departe, o să te omor", aşa i-a urat soţia lui Cătălin, Adda.

Ultima probă din semifinala Chefi la cuţite - sezonul 8

Competiția Chefi la cuțite continuă în această seară de la 20.30 la Antena 1 cu ultima probă a semifinalei, o probă care pe mulți îi va pune în dificultate.

Chefii au de ales câte un preparat pe care își doresc să îl consume și, în funcție de tragerea la sorți, concurenții vor trebui să le pregătească câte un dish.

Va fi un test care va scoate esența talentului din fiecare participant. Tehnica și abordarea trebuie să fie ireproșabile pentru a câștiga un loc în marea finală.

În funcție de punctele cumulate de-a lungul celor trei probe vor fi desemnați cei 3 finaliști.

Vezi cum s-au desfăşurat primele două probe ale semifinalei Chefi la cuţite.

Sezonul 8 vine cu o premieră, iar unul dintre chefi este pus în fața unei situații fără precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cătălin Rizea, semifinalist la „Chefi la cuţite”. Soţul Addei, dezvăluiri din culisele show-lui culinar