Antena Meniu Search
x

Cristi Boureanu, lovitură de graţie din partea propriului copil: “A dat de multe ori în mine”. Ce riscă politicianul aflaţi în această seară, de la ora 19, la Observator

Noi detalii ies la iveală în cazul lui Cristi Boureanu, acuzat că şi-a lovit fiica în plină stradă.

Noi detalii ies la iveală în cazul lui Cristi Boureanu, acuzat că şi-a lovit fiica în plină stradă.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din apropierea Parcului Herăstrău. Ioana, fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, striga disperată ”Mă ia acasă şi mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii”. Fata i-a implorat pe oamenii legii să o scoată din maşina tatălui ei.

“Am venit, am vrut să o iau cu mine, a început să ţipe că e răpită şi că nu mă cunoaşte”, este declaraţia politicianului la scurt timp după incident.

“Te-a lovit tatăl când ai intrat în maşină? Da! Mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine” - E lovitura de graţie dată de fiica rebelă tatălui ei celebru.

După scandalul în plină stradă, Cristian Boureanu a fost audiat ore întregi de poliţişti.

“Aveţi să vă reproşaţi ceva? Nu! Aş fi avut cu ani în urmă, dar nu am ce să-mi reproşez”, a spus Cristi Boureanu.

Ce îi reproşează fiicei lui şi ce riscă politicianul implicat în trecut şi în alte scandaluri, aflaţi în această seară, de la ora 19, la Observator. Cu Andreea Berecleanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri Mondene » Cristi Boureanu, lovitură de graţie din partea propriului copil: “A dat de multe ori în mine”. Ce riscă politicianul aflaţi în această seară, de la ora 19, la Observator