Antena Meniu Search
x

Din cel mai dorit burlac al momentului, Gerard Butler a devenit cel mai invidiat barbat

Din cel mai dorit burlac al momentului, Gerard Butler a devenit, in niciun an, cel mai invidiat barbat din lume. Meritul ii apartine Madalinei Ghenea, frumoasa romanca pe care unii jurnalisti o si vad drept viitoarea doamna Butler.

Vezi și

Pana la nunta insa, actorul nu inceteaza sa isi incante colegii si mai ales colegele de platou care spun ca nu l-au vazut niciodata atat de indragostit.

Frumoasa, tanara si mai ales sexy, Madalina a reusit in 10 luni ceea ce altele n-au reusit niciodata. L-a transformat pe Gerard Butler din cuceritorul Hollywoodului intr-un barbat indragostit lulea.

De cand a cunoscut-o pe romanca de 24 de ani, scotianul de 43 parca a devenit alt barbat. Nu merge nicaieri fara Madalina, fie ca este vorba de aparitii pe covorul rosu sau deplasari pentru filmari. Are ochi doar pentru ea, spun colegele de platou cu care sarmantul actor a jucat in "Olympus has fallen".

 “Este logic, pentru ca o femeie superba, genul de manechin pentru Victoria's Secret, il insotea pe platoul de filmare, in fiecare zi. Era cu ochii pe el. Nu pare acelasi Gerry pe care-l stiu eu!”, spune actrita Radha Mitchell.

Presa internationala spune chiar ca cei doi ar avea planuri de casatorie si ar fi inchiriat deja o locatie exclusivista in Scotia. Madalina si Gerard se cunosc din primavara anului trecut, dar si-au facut publica relatia cateva luni mai tarziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Din cel mai dorit burlac al momentului, Gerard Butler a devenit cel mai invidiat barbat