Antena Meniu Search
x

Divorț cu scandal pentru un român celebru. Soţia lui Vlad Stănescu îl acuză că ar fi încercat să îi fure banii şi bijuteriile

Vlad Stănescu, un tânăr care ar fi lucrat ca designer de interior inclusiv pentru prinţul William al Marii Britanii este acuzat de soţia lui că a încercat să-i fure banii şi bijuteriile.

Vezi și

Românul cu una dintre cele mai mediatizate poveşti de iubire divorţează la doar un an de la nuntă. Vlad Stănescu, un tânăr care ar fi lucrat ca designer de interior inclusiv pentru prinţul William al Marii Britanii este acuzat de soţia lui că a încercat să-i fure banii şi bijuteriile.

Femeia este şi ea celebră. Este actriţă şi fotomodel în Regat. Iar relaţia dintre cei doi a fost de la început ca o scânteie aprinsă. S-au căsătorit la doar câteva săptămâni după ce au făcut cunoştinţă.

Românul Vlad Stănescu îi jura iubire necondiţionată Sofiei Hayat, considerată una dintre cele mai sexy femei din lume. Mirii au avut parte de trei ceremonii impresionante la nunta lor, iar luna de miere şi-au petrecut-o în Egipt. 

Relaţia începută ca în filme se încheie acum cu un scandal.  Zilele acestea, Sofia Hayat i-a spus adio românului. Şi a vrut să afle toată lumea. 

Sofia Hayat, soţia lui Vlad Stănescu: "Am aflat că m-a minţit. Nu este designer de interior. Ştiam că nu avea bani, fiindcă lucra într-un magazin. Dar nu mi-a păsat. Eu am plătit nunta, am locuit în casa mea."

Până acum, românul nu a comentat acuzaţiile.

Devenită între timp o femeie de afaceri prosperă, soţia lui Vlad Stănescu declară pentru jurnaliştii străini că acesta a încercat chiar să treacă mai multe dintre proprietăţi pe numele lui.

Ea susţine că proiectele de amenajări interioare la care românul ar fi lucrat inclusiv pentru sultanul din Brunei, pentru Regele Saudit sau pentru Prinţul William al Marii Britanii sunt inexistente.

Deşi şi-au unit destinele la câteva zile după ce s-au cunoscut, iubirea pare să se fi stins repede. Amândoi au mai trecut printr-un divorţ. 

În trecut, tânăra indiancă a șocat publicul când a anunţat că se va călugări, pentru că nu vrea să se căsătorească niciodată şi nici să întreţină relaţii sexuale.

În plus, s-a autointitulat zeiţa Pământului. De-a lungul vremii, Sofia Hayat s-a dovedit nestatornică din punct de vedere religios. A fost musulmană, a trecut la catolicism şi apoi a îmbrățișat hinduismul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Divorț cu scandal pentru un român celebru. Soţia lui Vlad Stănescu îl acuză că ar fi încercat să îi fure banii şi bijuteriile