Antena Meniu Search
x

DJ acuzat de Taylor Swift că i-a băgat mâna sub rochie şi a atins-o pe fund: 'Am fost în stare de şoc în faţa a 13.000 de fani'

Starul pop american Taylor Swift, care a dat în judecată un DJ pe care îl acuză că i-a pus mâna pe fund în timpul unei ședințe foto, participă în această săptămână la procesul său din Denver, Colorado, relatează marți AFP.

Starul pop american Taylor Swift, care a dat în judecată un DJ pe care îl acuză că i-a pus mâna pe fund în timpul unei ședințe foto, participă în această săptămână la procesul său din Denver, Colorado, relatează astăzi AFP.

Procesul a început luni cu selecția celor opt jurați, în prezența cântăreței, a declarat un angajat al tribunalului pentru AFP. Potrivit media locale, Taylor Swift s-a aflat în sala de audieri alături de echipa sa de avocați, purtând o cămașă deschisă la culoare și o jachetă.

Procesul urmează să dureze nouă zile, iar declarațiile avocaților sunt așteptate marți.

Anturajul cântăreței l-a acuzat pe DJ-ul David Mueller că i-a băgat mâna sub rochie și i-a pus mâna pe fese în timpul unei scurte ședințe foto de la 2 iunie 2013, înainte de un concert. Bărbatul, care neagă aceste acuzații, a fost concediat două zile mai târziu de postul de radio al cărui angajat era la Denver.

Pe acelaşi subiect

El a dat-o în judecată pe cântăreață în septembrie 2015, afirmând că aceasta ar fi trebuit să sune la poliție și nu pe șefii săi și că din cauza ei și-a pierdut slujba și surse de venituri asociate cu aceasta.

Potrivit plângerii sale, managerii artistei i-au sunat pe șefii postului de radio pentru a cere ca el să fie concediat a doua zi după întâlnire.

El a spus că are cunoștință despre un incident, dar îl acuză pe unul dintre prietenii săi — pe care l-a invitat s-o întâlnească pe cântăreață — că a făcut acest gest deplasat și că s-a lăudat cu el.

Superstarul a contraatacat, dându-l în judecată pe Mueller în octombrie 2015 pentru agresiune sexuală. Plângerea sa subliniază că ea "a fost forțată să înceapă un concert de o oră în fața a 13.000 de fani deși era încă în stare de șoc după ce fusese atinsă într-un mod atât de nepotrivit".

Unul dintre elementele-cheie care va fi examinat de juriu este o fotografie publicată de site-ul de informații privind celebritățile TMZ, care nu a fost difuzată până acum: în aceasta cântăreața se vede între Mueller și prietena lui, iar mâna DJ este la nivelul posteriorului cântăreței, dar nu se vede dacă mâna bărbatului o atinge sau nu.

sursa: Agepres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » DJ acuzat de Taylor Swift că i-a băgat mâna sub rochie şi a atins-o pe fund: 'Am fost în stare de şoc în faţa a 13.000 de fani'