Antena Meniu Search
x

Fiica lui Francis Ford Coppola seduce Cannes-ul, cu noul ei film

Festivalul de la Cannes continuă cu noi proiecţii de excepţie! Printre cele mai aşteptate şi controversate pelicule se numără "The Beguiled", tradus sub denumirea de Seducătorul.

Vezi și

Festivalul de la Cannes continuă cu noi proiecţii de excepţie! Printre cele mai aşteptate şi controversate pelicule se numără "The Beguiled", tradus sub denumirea de Seducătorul.

Sofia Coppola calcă pe urmele tatălui său. Fiica celebrului Francis Ford Coppola, regizorul filmului "Naşul, a fost nominalizată la Cannes pentru noua ecranizare a filmului "The Beguiled". 

Acţiunea din film se plasează într-o şcoală de fete din Virginia din timpul războiului civil. Protagonistele întâlnesc un soldat rănit pe care îl primesc în adăpostul lor. 

Sub regia Sofiei Coppola, noua ecranizare "The Beguiled"  este abordat dintr-o nouă perspectivă, spre deosebire de filmul original din 1971. De această dată drama este povestită din perspectiva fetelor şi nu din cea a soldatului rănit. 

The Beguiled, tradus sub denumirea Seducătorul, face parte dintre cele 19 filme nominalizate din cursa pentru marele premiu al festivalului.. 

În cadrul secţiunii "Un Certain Regard" va avea loc şi proiecţia celui mai recent film semnat de regizorul mexican Michel Franco, April's daughter, cu Emma Suarez în rolul principal. Câştigător al Premiului pentru Scenariu la Cannes 2015 si al Un Certain Regard 2012, regizorul Michel Franco este unul dintre favoriţii secţiunii. 

Publicul din  România are şansa să îl vadă pe Michel Franco acasă, anul acesta. Tânărul regizor va fi în august invitatul special al festivalului de film Anonimul 2017. La festivalul din Deltă, Michel Franco vine cu întreaga sa filmografie, iar la schimb, va primi trofeul Anonimul pentru contributia sa la frumusetea cinematografiei universale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Fiica lui Francis Ford Coppola seduce Cannes-ul, cu noul ei film