Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2018. Taurii vor să schimbe peisajul. Nativii plănuiesc o vacanță în afara țării

Leii sunt puşi pe glume încă de la primele ore. Cum Dragostea e un subiect abstract pentru ei, nu le rămâne decât să-i binedispună pe cei din jur.

Vezi și

Se anunţă un weekend plin de distracţie pentru nativii Berbec! Fie că vor sta acasă sau vor ieşi în oraş vor petrece toată ziua!

Astăzi Taurii sparg monotonia! Vor să schimbe peisajul şi plănuiesc o vacanţă în afara ţării.

Tot ce vor să facă Gemenii în această sâmbătă este să..lenevească! Au timp destul să o facă, însă mai au şi câteva lucuri casnice de rezolvat!

La uşa Racilor vor bate câţiva vizitatori Surpriză! Nu trebuie să se alarmeze prea tare, musafirii vor fi o companie extrem de plăcută.

Leii sunt puşi pe glume încă de la primele ore. Cum Dragostea e un subiect abstract pentru ei, nu le rămâne decât să-i binedispună pe cei din jur.

Sâmbăta aceasta, Nativii Fecioară nu vor sta o clipă în casă. Vor face cumpărături de dimineaţa până seara. Mare atenţie la bani, ce-i mult strică!

Chiar dacă este zi de weekend, Balanţele sunt foarte preocupate să rezolve problemele tuturor. Va o zi plină de idei şi soluţii ingenioase!

Scorpionii pot cunoaşte o persoană nouă. Este posibil să-şi facă un prieten nou sau chiar să-şi întâlnească jumătatea.

Săgetătorii sunt gânditori şi aparent trişti! Însă nu e deloc aşa. Inima le bate tare şi trăiesc o poveste de dragoste în secret.

Pe Capricorni îi bate gândul să înceapă o nouă afacere pornind chiar de la o pasiune mai veche. Nu va fi uşor, dar cu perseverenţă, vor reuşi

Vărsătorii una zic şi alta fac. Sunt foarte debusolaţi şi riscă să-i scoată din sărite pe toţi cei din jur. Mai multă organizare, nu ar strica!

Nativii Peşti pierd ore întregi vorbind la telefon. Iar spre seară, se anunţă momente de neuitat alături de persoana iubită!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2018. Taurii vor să schimbe peisajul. Nativii plănuiesc o vacanță în afara țării