Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 11 august: Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă! O zodie are numai probleme la muncă, alta se bucură de rezultate

de Redactia Observator

la 11.08.2017 , 07:51

Berbecii sunt multumiti de rezultatele lor de la serviciu, iar asta le da curajul de a cere o marire de salariu.

Taurii vor fi in forma. Desi sunt implicati in multe activitati profesionale, nu vor ezita si vor accepta noi propuneri de afaceri.

Pentru Gemeni se anunta o perioada fructuoasa din punct de vedere financiar. Colaborarile din ultima vreme se vor dovedi a fi unele foarte inspirate.

Vezi și

Racii isi intra cu greu in ritm. Sunt inactivi, fug de munca si aleg sa leneveasca.

Pe acelaşi subiect

Leii traverseaza o perioada mai dificila din punct de vedere profesional. Au multe proiecte pe cap si nu stiu cum sa le mai faca fata.

Ar fi bine ca nativii din zodia Fecioara sa stea departe de certuri si scandaluri astazi. Nu de alta, insa si-ar face singuri probleme inutile.

Balantele vor avea o zi relaxanta, usoara din punct de vedere profesional. In plan afectiv, NU au motive de ingrijorare.

Scorpionii isi vor aloca tot timpul rezolvarii unor probleme familiale aparute peste noapte. Nu va fi o zi usoara, vor termina totul cu succes.

Sagetatorilor li se pregateste o surpriza in plan profesional, dorintele din ultima vreme s-ar putea materializa astazi.

Capricornii sunt plini de energie. Apropierea weekendului ii face sa fie dinamici si in mare forma.

Varsatorii sunt colegii ideali astazi, dar, cu toate acestea, activitatiile de astazi s-ar putea sa le de-a batai de cap.

Iar pentru Pesti se anunta o zi favorabila dezvoltarii relatiilor sociale. Vor avea parte de tot felul de intalniri benefice pentru bugetul lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 11 august: Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă! O zodie are numai probleme la muncă, alta se bucură de rezultate