Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 20 Septembrie 2017. Surprize pentru gemeni în plan sentimental, în timp ce vărsătorii vor avea nervii întinşi la maxim!

Nativii din zodia Berbec îşi vor petrece timpul în familie, uită pentru o zi de problemele cotidiene şi se vor relaxa.

de Redactia Observator

la 20.09.2017 , 09:07

Nativii din zodia Berbec îşi vor petrece timpul în familie, uită pentru o zi de problemele cotidiene şi se vor relaxa.

Taurii nu prea ştiu ce vor şi asta le va crea probleme atât lor, cât şi celor din jur. Mai multă siguranţă de sine nu ar strica.

Astăzi astrele rezervă multe surprize frumoase pentru Gemeni în plan sentimental dar şi finaciar.

Vezi și

Racii nu vor avea o zi foarte bună. Se întrevede o dispută cu un prieten, iar acest fapt le va taia cheful şi pofta de distracţie.

Pe acelaşi subiect

Leii sunt verticali şi nu se abat de la propriile principii. Aşa vor face şi astăzi când vor rămâne fermi pe poziţii în ceea ce privesc anumite decizii.

Fecioarele sunt stăpâne pe situaţie, calmul le defineşte şi vor gestiona cu brio momentele tensionate din mediul profesional.

Balanţele se simt în stare să realizeze orice şi acest fapt se va reflecta în rezultatele bune de pe toate planurile.

O zi cu multe bucurii îi aşteaptă şi pe Scorpioni, multe proiecte ce până mai ieri păreau nerealizabile, astăzi au şanse de reuşită.

Săgetătorii vor lăsa mult de la ei în relaţia de cuplu pentru a se bucura de linişte şi pentru a pune capăt tensiunilor existente.

Capricornii n-ar trebui să considere că le ştiu pe toate, mai bine s-ar consulta cu familia înainte de a lua decizii importante de serviciu.

Vărsătorii în schimb vor da dovadă de seriozitate maximă şi NU vor fi partenerii ideali de dialog. Se vor concentra asupra proiectelor personale.

Iar Peştii vor avea parte de evenimente care le vor pune nervii la încercare, dar de pe urma cărora vor afla şi lucruri de mare interes.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei 20 Septembrie 2017. Surprize pentru gemeni în plan sentimental, în timp ce vărsătorii vor avea nervii întinşi la maxim!