Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 29 august: Zi importantă pentru o zodie! Deciziile de astăzi le schimbă viitorul

de Redactia Observator

la 29.08.2017 , 09:26

Berbecii ar trebui să îşi controleze atitudinea faţă de anumite persoane care nu le sunt atât de apropiate. S-ar putea ca acestea să nu guste glumele lor.

Iubirea este pe primul loc astăzi pentru Tauri. Sunt mai romantici decât de obicei, iar partenerul de viaţă va aprecia din plin asta.

Prietenii reuşesc să le ridice moralul astăzi Gemenilor. După serviciu, îi vor duce într-un loc în care vor uita de toate grijile.

Vezi și

Racii vor cunoaşte astăzi o persoană care le inspiră autoritate şi putere. Colaborarea şi prietenia pe care o vor lega îi vor face să se simtă protejaţi.

Pe acelaşi subiect

Leii ar trebui să îşi ia inima în dinţi şi să treacă la acţiune. Ceva îi frământă de foarte mult timp, însă dacă nu vor acţiona s-ar putea să aibă surprize neplacute.

Fecioarele au de luat o decizie importantă astăzi. Trebuie să dea dovadă de maturitate şi să se bazeze pe lucruri concrete.

Balanţele vor face pace cu o persoană cu care au fost extrem de apropiate. Astăzi se vor regăsi şi vor petrece momente speciale împreună.

Scorpionii au discuţii importante cu partenerul de viaţă. Trebuie să stabilească anumite criterii după care se vor ghida de acum incolo.

Nativii Săgetător au şansa să plece într-o călătorie care le va schimba perspectivele. Pot cunoaşte acolo o persoană specială sau pot obţine un job de succes.

Capricornii şi competiţia sunt cei mai buni prieteni astăzi. Au o ambiţie nemărginită, ceea ce îi va conduce către succes.

Vărsătorii vor scăpa de situaţiile tensionate, iar asta este motiv de sărbătoare. Spre seară vor revedea un prieten sau o rudă dragă sufletului lor.

Iar în viaţa Peştilor apar astăzi câteva cheltuieli neprevăzute. Nu e cazul să îşi facă griji pentru că partenerul le sare în ajutor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 29 august: Zi importantă pentru o zodie! Deciziile de astăzi le schimbă viitorul