Antena Meniu Search
x

In aceasta seara, Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV

In aceasta seara, Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV. Antena 1 va surprinde din nou telespectatorii din Romania cu un proiect remarcabil dedicat iubitorilor de teatru si nu numai. Dupa mai bine de 20 de ani, actorii teatrului romanesc revin in casele romanilor, pe micile ecrane.

Vezi și

“Acum am emotii, cred ca mult mai mari decat inaintea unei premiere, fiindca imi dau seama ca practic, pe umerii nostri sta viitorul teatrului TV. Nu cred ca in cazul in care s-ar intampla ceva care sa nu fie ok, cineva ar mai incerca sa faca treaba asta. Deci, intr-un fel, incercam, in seara asta, sa facem istorie. Incercam sa deschidem un nou drum”, sustine Mihai Bendeac.

Programul, ce are la baza o idee originala a actorului Mihai Bendeac, va readuce in atentia publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele teatrelor din Romania cu unii dintre cei mai iubiti actori. “Teatrul romanesc este intr-o pozitie foarte buna, pe plan mondial. Noi, ca si teatru, suntem foarte bine pozitionati si e pacat, adica e pacat sa nu ne vada toata lumea”, a mai spus Bendeac.

Spectacolele realizate impreuna cu Teatrul de Comedie vor fi difuzate, timp de patru saptamani. “Am emotii pentru cei de pe scena. Am emotii pentru Bendeac, poate cele mai mari, pentru ca Bendeac este actorul Teatrului de Comedie, este un actor extraordinar”, a adaugat directorul Teatrului de Comedie George Mihaita.

“Am emotii pentru tot, pentru proiect, pentru ca as vrea sa tina cat mai mult si sa fie cat mai multe piese si care sa si ramana, pentru ca nu e numai atat, faptulul ca sunt transmise. Ele raman, la un moment dat, intr-o arhiva, care cred ca asta conteaza enorm”, a tinut sa sublinieze critical de film Irina Margareta Nistor.

In aceasta seara, telespectatorii vor putea urmari spectacolul „Doctori de femei", cu Mihai Bendeac, Andrian Titieni, Anca Sigartau, Emanuel Parvu, Mariana Danescu, Andreea Vasile, Vlad Corbeanu si Gabi Costin, in regia TV a lui Emanuel Parvu

Despre aceasta piesa a vorbit si cel care a vazut deja piesa, Catalin Oprisan, redactor sef al site-lui Antena1. ro. “Romania este paradoxala si atentia nu trebuie indreptata doar spre meciurile de fotbal. Este un proiect extrem de important, ce va avea, cu siguranta, succes. In plus, tot ce trebuie sa stiti despre Teatru tv aflati de pe site-ul Antenei 1”, a afirmat Catalin Oprisan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » In aceasta seara, Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV