Antena Meniu Search
x

Mirela Boureanu Vaida, o mireasă perfectă: Dacă vine soacră-mea, eu plec de acasă!

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii Mireasă Pentru Fiul Meu, povesteşte pe blog despre ce i s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, "într-un mod cu totul neaşteptat". 

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii Mireasă Pentru Fiul Meu, povesteşte pe blog despre ce i s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, "într-un mod cu totul neaşteptat". 

Textul Mirelei, un nou episod din "Aventurile unei casnice", după cum mărturiseşte vedeta, face furori pe internet.

Citiţi mai jos povestea Mirelei:

Era intr-o joi. Joia trecuta… Nimic interesant nu se prefigura in viitorul apropiat. Programul zilnic de cumparaturi, plimbari, cateva chestiuni administrative de rezolvat, copiii de spalat, schimbat, hranit, culcat, trezit, spalat, schimbat, hranit, jucat, spalat, imbracat, culcat… Chestiuni banale!

Suna telefonul… Soacra-mea!  Adica suna „CTC-ul”…

Zic in gandul meu: „Aoleu, iar ma intreaba tot abecedarul, daca a facut Carla la olita, daca a renuntat la suzeta, daca Vladimir mai intreaba de ea (???? are abia 5 luni copilul…), daca a invatat Carla sa spuna si sa demonstreze inegalitatea lui Cauchy- Bunyakovsky- Schwartz, etc.”  :)) Glumesc, desigur! Soacra-mea e foarte simpatica si, cand vine la noi, crede si spera ca in 2 zile ii invata pe copii tot ce n-am reusit eu in atata timp!

Raspund… Soacra-mea (de la Cluj): „No, servus! Ce faceti? No, nu te tin mult ca nici mie nu-mi place da’ voiam numa’ sa-ti zic ca ni-o dat astia liber luni si marti, de Ziua Unirii”…  Hopaaa!! „Aveti liber de vineri pana marti?”  O intreb eu… . „pai… e bine… si? ce faceti cu atata liber? nu v-ati saturat de stat acas’? O viata aveti si pe aia o stati!” . „Nu!”, zice ea.  „Viu la voi! Amu’, ni, mi-am luat bilet de avion! Diseara ajung! Sa faceti bine sa ma luati de la aeroport. La 9! Tai – Tai!! Servus!” Si inchide.

Pai e bine. Daca vine soacra-mea, eu plec de acasa!!

Hahaha!! Stiu cum suna dar e adevarat. Nu in sensul ala, ci in sensul ca daca tot are cine sta cu „pruncii”, pot si eu sa organizez o iesire cu Alex, o fuga pe undeva, oriunde, numa’ sa fugim! Nu de soacra-mea, neaparat, ci… asa… Sa mai fugim si noi!

Am cautat de joi pe vineri cateva zboruri cu intoarcere duminica si n-am gasit decat ceva in Italia, Germania, Marea Britanie. Am ales Italia pentru ca ne place mancarea, spiritul lor liber si relaxat, cultura, arhitectura oraselor etc.

Si iata-ne a doua zi in Florenta, intr-un aeroport mic si ingrijit, cu un soare primavaratec si, totusi, rece… Nu ne-am facut niciun plan de actiune dar auzisem ca „Firenze” e un oras mic si-l poti parcurge la pas lejer in 2 zile. Asa ca am pornit spre hotel, direct in inima centrului istoric, am luat micul dejun, ne-am cazat, apoi a inceput explorarea cu harta turistica in mana…

Citeşte continuarea aici

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Mirela Boureanu Vaida, o mireasă perfectă: Dacă vine soacră-mea, eu plec de acasă!