Antena Meniu Search
x

NOU SERIAL filmat cu telefonul! Ruxandra Ion adună la un loc actori din toate generaţiile

"O grămadă de caramele", producţie aflată sub semnătura Ruxandrei Ion, este o serie care va cuceri cu siguranţă publicul. Filmul prezintă drama a doi tineri, care trec printr-o mulţime de încercări, însă cărora nu le lipseşte umorul.

Vezi și

"O grămadă de caramele" este o serie care va cuceri cu siguranţă publicul. Filmul prezintă drama a doi tineri, care trec printr-o mulţime de încercări, însă cărora nu le lipseşte umorul.

"O grămadă de caramele" este noua producţie ce poartă semnătura Ruxandrei Ion. Prima parte a proiectului se intitulează "Blestemul" şi îi are în centrul atenţiei pe Miruna şi pe Victor, personajele deja îndrăgite de fani.

RUXANDRA ION:

E o dramă, cu foarte multă comedie şi cu mici elemente de thriller aşa, e o ciudăţenie dacă vrei.

CRISTINA şi VLAD, actori:

Miruna şi Victor o să facă multe sacrificii ca să fie împreună. Vedem până unde vor merge, la un moment dat o să renunţe, nu zicem mai mult.

Alături de noua generaţie, joacă actori consacraţi precum Carmen Tănase, Marian Râlea şi Virginia Rogin.

CARMEN TANASE, actrita:

Îmi pare bine că ne-am reunit. Adică, noi avem ştate vechi. Ne cunoaştem de mulţi ani. Nu e o bunică ca oricare alta, e o bunică un pic mai trăznită.

MARIAN RÂLEA, actor:

E un personaj pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Este un personaj fascinant, se numeşte Tănase 7 case şi oferă posibilitatea oricărui actor să facă publicul să se îndrăgostească de el.

Mini-seria va avea 8 episoade şi este deja cel de-al doilea proiect care se filmează în premieră în România, integral cu telefonul.

RUXANDRA ION:

Da, cu telefonul mobil. Pentru că dacă nu putem să facem altfel, facem cu telefonul mobil. În lume există festivaluri de film filate numai cu telefonul mobil. Eu zic că s-au adaptat repede şi că le-a făcut mare plăcere să facă parte din acest proiect.

Primul episod din seria "O grămadă de caramele"  va fi difuzat în premieră la Antena 1, pe 17 septembrie, de la ora 18.00. Iar din 18 septembrie, povestea continuă la Happy Channel, în fiecare luni şi marţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » NOU SERIAL filmat cu telefonul! Ruxandra Ion adună la un loc actori din toate generaţiile