Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premiile Grammy 2019: câștigătorii și surprizele galei din Los Angeles

A fost seară de gală la Los Angeles, unde s-au decernat Oscarurile muzicii. Cardi B a scris istorie: a devenit prima femeie răsplătită cu premiul Grammy pentru cel mai bun album rap. Şi Lady Gaga a aprins scena cu o reinterpretare a piesei "Shallow".

de Redactia Observator

la 11.02.2019 , 23:18

A fost seară de gală la Los Angeles, unde s-au decernat Oscarurile muzicii. Cardi B a scris istorie: a devenit prima femeie răsplătită cu premiul Grammy pentru cel mai bun album rap. Şi Lady Gaga a aprins scena cu o reinterpretare a piesei "Shallow". La capitolul modă, a fost una dintre cele mai criticate ediţii. Multe câştigătoare au şocat cu ţinutele alese.

Lady Gaga a strălucit la Los Angeles. De 3 ori a urcat pe scenă să-şi ridice premiile. Două statuete i-au revenit pentru duetul cu Bradley Cooper de pe coloana sonoră a filmului "A star is Born". Al treilea trofeu a fost pentru piesa Joanne. 

Într-o ţinută roşie ca focul, cântăreaţa de country Kacey Musgraves a câştigat 4 premii inclusiv Albumul Anului. O premieră absolută a fost marcată de Cardi B. Artista americană a devenit prima femeie din istorie care a primit un Grammy pentru cel mai bun album rap. A ieşit în evidenţă şi prin ţinuta aleasă: o rochie în formă de scoică. 

Vezi și

Gazda ceremoniei, Alicia Keys a fost de-a dreptul cameleonică. A schimbat mai multe ţinute în timpul galei în care a susţinut şi momente artistice. Unul dintre cele mai aplaudate a fost cel în care vedeta a cântat la două piane. 

Surpriza serii a venit de la Michelle Obama, care a urcat şi ea pe scenă. Într-o demonstraţie de solidaritate feminină, i s-au alăturat Lady Gaga, Jennifer Lopez şi actriţa Jada Pinkett Smith.

Dincolo de mesajul transmis, mai puţin apreciate au fost, însă, ţinutele artistelor. Pălăria uriaşă aleasă de Jennifer Lopez a propulsat-o printre cel mai prost îmbrăcate vedete alături de Lady Gaga. Şi falsul sărut de pe covorul roşu al celor două a fost criticat. 

Katy Perry, Cardi B şi Kylie Jenner au completat şi ele topul starurilor cu ţinute.. neinspirate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Premiile Grammy 2019: câștigătorii și surprizele galei din Los Angeles