Antena Meniu Search
x

Provocările abia au început la Asia Express, cel mai dur reality show al momentului

Aventura vedetelor pe Drumul Elefantului a început cu emoţii, probe grele şi un şoc cultural! Cele nouă echipe din Asia Express au trecut cu bine de prima parte a cursei din Sri Lanka.

de Redactia Observator

la 11.02.2019, 23:26

Vezi și

Aventura vedetelor pe Drumul Elefantului a început cu emoţii, probe grele şi un şoc cultural! Cele nouă echipe din Asia Express au trecut cu bine de prima parte a cursei din Sri Lanka. Urmează însă săptămâni întregi de noi provocări, în cel mai dur reality show al momentului. 

De pe Drumul Elefantului, nu pot lipsi animalele-simbol ale sălbaticei Sri Lanka. Pe care concurenţii le cunosc... de aproape. Dar nici maimuţele care nu se sfiesc de prezenţa vedetelor din România. 

După prima confruntare, în care cele 9 echipe au luptat pentru a rămâne în cursă, apar şi primele conflicte între concurenţi. 

Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi au ajuns luni seară primii la linia de sosire şi au câştigat imunitatea, dar ceilalţi 16 concurenţi riscă eliminarea, aşa că dau totul. 

Fără cazare, masă şi transport, şi doar cu un dolar pe zi, echipele trebuie să se descurce pe cont propriu în Asia plină de pericole. 

Cine învinge şi cine cedează, vedeţi marți seară, de la ora 20, la Antena 1, după Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Provocările abia au început la Asia Express, cel mai dur reality show al momentului