Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Raluca Zenga, despre viața în Dubai. Influencerița își povestește călătoriile pe propriul blog

A călătorit anul trecut cât alţii într-o viaţă şi probabil şi pentru 2020 avea bagajele pregătite. Pandemia i-a anulat planurile şi Ralucăi Zenga.

de Redactia Observator

la 08.06.2020 , 14:39

  • Pe soţul ei pandemia l-a surprins în Italia.
  • Familia Zenga s-a mutat pe tărâmul însoritului Dubai.

Pentru moment, cel puţin deocamdată, îşi petrece tot timpul alături de cei doi copii. Dar, departe de soţul ei, Walter Zenga, pe care pandemia l-a surprins în Italia, acolo unde a plecat să antreneze o echipă de fotbal.

De nouă ani familia Zenga s-a mutat pe tărâmul însoritului Dubai. În insula Palm Jumeirah, Raluca şi cei doi copii şi-au petrecut şi izolarea. Departe de Walter Zenga, aflat de câteva luni în Italia. Raluca speră să îşi vadă familia reîntregită cât mai curând, însă din motive de siguranţă, nu se gândeşte deocamdată să plece. Îi e dor, în schimb, de o vizită în România.

Raluca Zenga: Din păcate mi am lăsat ţara iubită din septembrie, anul trecut, trebuia să vin de Paşte, cum fac în fiecare an să întrerup distanţa şi dorul de casă, însă condiţiile nu au permis asta, sper, îmi doresc foarte mult ca în această vară să mă reîntorc, îmi e dor de părinţii mei, lor le e dor de nepoţi mai mult, eu am trecut pe planul trei.

Vezi și

Reporter: În momentul ăsta, cum e situaţia acolo? Pentru că s-au mai relaxat lucrurile, s-au mai ridicat anumite restricţii.

Raluca Zenga: Încercăm să ne reîntoarcem la normalitate, însă în doze foarte mici şi sensibile. Noi în continuare trebuie să fim acasă la 11 seara, deci avem în coninuare acest gen de lockdown care până la urmă, zic eu, invită oamenii la un stil de viaţă mai rezonabil, pentru că Dubai este  un loc în care petrecerile sunt la orice zi a săptămânii.

Sunt restricţii care au venit la pachet şi cu multe provocări. Ştie însă că odată cu ridicarea măsurilor de siguranţă, are de bifat mai multe drumuri pe lista de călătorii din 2020. Anul trecut, a vizitat 12 ţări, în 12 luni.

Raluca Zenga: Eu am acel blog de călătorie, vreau să mă reîntorc la pasiunea mea, aceea de a descrie călătoriile în locuri cât mai exotice şi mai aventuroase. Vreau să le inspir oamenilor acele resurse de a avea starea de bine, de a reveni la normalitate, de a avea mai multă compasiune, unii faţă de ceilalţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Mondene » Raluca Zenga, despre viața în Dubai. Influencerița își povestește călătoriile pe propriul blog