Antena Meniu Search
x

Tendințele primăvară-vară 2020, prezentate la săptămâna modei de la Londra

Săptămâna modei la New York a luat sfârşit, însă maratonul prezentărilor de modă abia a început! Lumea fashion-ului s-a mutat weekend-ul acesta la Londra, unde mai mulţi designeri îşi vor prezenta propunerile pentru sezoanele următoare.

de Redactia Observator

la 15.09.2019, 14:41

Vezi și

Săptămâna modei la New York a luat sfârşit, însă maratonul prezentărilor de modă abia a început! Lumea fashion-ului s-a mutat weekend-ul acesta la Londra, unde mai mulţi designeri îşi vor prezenta propunerile pentru sezoanele următoare. Un prilej bun pentru ca împătimiţii modei să fie alături de preferaţii lor în public.

Tommy Hilfiger, Ralph Lauren şi alţi mari designeri şi-au prezentat pe podium la New York propunerile pentru sezonul primăvară-vară al anului viitor. Acolo s-a dat startul maratonului de fashion de toamna aceasta, care continuă acum la Londra. Iar faţă de alţi ani în care împătimiţii modei doar visau să le fie alături designerilor preferaţi, de curând, lucrurile au început să se schimbe, putând să ia pare oricine la show-urile considerate până acum ceva exclusivist.

Oportunitatea de a vedea live o prezentare de modă de asemenea amploare şi de a fi înconjurat numai de iubitori de modă este o experienţă unică şi pentru un tânăr student la o facultate de modă.

Preţurile plătite pentru a lua parte la show-urile inedite de la Săptămâna Modei la Londra pleacă de la 170 de dolari şi pot ajunge chiar la 2500 de dolari, dacă doritorii vor să ajungă în spatele scenei, să privească pas cu pas culisele unei prezentări de modă de lux şi chiar să stea de vorbă cu designerul.

Printre creatorii de modă care au dat startul Săptămânii Modei de la Londra a fost şi Molly Goddard, un designer britanic.

Colecţia propusă de Goddart este una plină de culoare şi de piese vestimentare care transmit energie, gingăşie şi multă feminitate. Cele mai multe piese sunt făcute din tull, material ce dă un aer copilăresc şi jucăuş. În colecţia designerului care se află pe lista preferaţilor Rihannei au mai fost incluse articole din denim, dar şi rochii cu motive florale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Tendințele primăvară-vară 2020, prezentate la săptămâna modei de la Londra