Antena Meniu Search
x

Surprize uriaşe la Gala Brit Awards (Video)

Au fost surprize uriaşe la gala Brit Awards Premiile industriei muzicale britanice au fost decernate într-un show total

de Redactia Observator

la 19.02.2020, 22:34

Vezi și
  • Spectacol total la gala Brit Awards! Premiile industriei muzicale britanice au fost decernate într-un show cu multe surprize. Dave, un rapper londonez care a creat un album ca o sesiune muzicală de consiliere psihologică, este marele câştigător.

Spectacol total la gala Brit Awards! Premiile industriei muzicale britanice au fost decernate într-un show cu multe surprize. Dave, un rapper londonez care a creat un album ca o sesiune muzicală de consiliere psihologică, este marele câştigător. Cu un trofeu a plecat şi Billie Eilish, noul star al muzicii de peste Ocean. 

La doar 18 ani, Billie Eilish a cucerit publicul britanic. După ce a câştigat cinci premii Grammy, adolescenta americancă a fost desemnată cea mai bună artistă străină la gala Brit Awards. 

A impresionat cu piesa "No time to die", de pe coloana sonoră a filmului James Bond. A revenit pe scenă pentru a anunţa la cine merge premiul pentru albumul britanic al anului. 

Dave, rapperul premiat, a profitat de momentul de glorie pentru a-l critica dur pe premierul Boris Johnson: "Este rasist, fie că se simte aşa sau nu. Adevărul este că prim-ministrul este un adevărat rasist".

Un alt erou al galei a fost cântăreţul scoţian Lewis Capaldi. A fost premiat la categoriile "cel mai bun debut" şi "cântecul anului". Şi-a sărbătorit victoria, pe scenă, cu o sticlă de bere şi una de vin. 

Gala a fost încheiată de veteranii muzicii britanice Rod Stewart şi Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Surprize uriaşe la Gala Brit Awards (Video)