Antena Meniu Search
x

Video Un Valentine's Day altfel: invitație la jocuri virtuale

Duminică sărbătorim ziua Sfântului Valentin şi, de obicei, restaurantele erau locaţiile cele mai pline pe 14 februarie. Dar cum trăim un an ca niciunul altul, trebuie să ne adaptăm inclusiv cu această ocazie. Şi oricum, cine spune că o cină romantică e musai la restaurant? Acasă poate fi chiar mai romantică. În plus, manifestarea romantismului este diferită de la persoană la persoană. Doi dintre cei mai cunoscuţi gameri din România. Antonia şi Paul, care sunt împreună şi în viaţa reală, vor fi tot împreună duminică, de Valentine s Day şi vă lansează o provocare: să le deveniţi echipa adversă într-un joc video extrem de popular.

de Redactia Observator

la 12.02.2021, 14:33

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Este un eveniment online, care nu se adresează doar pasionaţilor de gaming. Vorbim despre industria cu cea mai rapidă creştere din istorie. În România, are o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de dolari, iar pandemia i-a priit. Iată aşadar în ce constă provocarea. 

Raluca Bădică, reporter: Ce faceţi?

Antonia și Paul: Suntem foarte bine, în desfăşurarea activităţilor, în apropierea Valentine's Day, din păcate acum în pandemie. 

Paul: Pentru că suntem gameri ne ducem şi spre zona de mobile gamer şi vrem să ne jucăm Wild Rift. 

Raluca: Ce e Wild Rift? 

Antonia: Este un joc creat de cei de la League of Legends, care au o iniţaitivă acum de V-Day unde poţi să-ţi găseşti alte cupluri gameri care şi petrec ziua acasă şi să te joci să ieşi cu ei la un double date in joc. 

Paul: Noi personal o să avem transmisiunea de la 16:30, unde o să jucăm împreună, desigur iubita mea e expertă în LOL. 

Cu alte cuvinte, evenimentul online va avea loc pe canalul de Youtube al Antoniei. Jocul de strategie, unul dintre cele mai populare din lume, este accesibil ca nivel de dificultate, deci aveţi mari şanse să câştigaţi. Ce trebuie să faceţi? Să încercaţi să distrugeţi echipa adversă, cu ajutorul abilităţilor pe care le câştigaţi pe parcursul jocului. 

Paul: Vorbim de un joc care e din perspectiva hărţii, nu a 3rd person, iar în cazul ăsta poţi să vizualizezi toată harta. 

RalucaCâte cupluri putem fi? 

Antonia: Câte unul în fiecare meci, dar având în vedere că ne jucăm 2 ore jumătate, să spunem 20, 30 de cupluri. 

Pentru Antonia şi Paul, pasiunea pentru jocurile virtuale a început în urmă cu ceva ani. În vreme ce ea are un canal de Youtube, unde testează jocuri, el le comentează. Tot online. Acolo s-au şi cunoscut dealtfel. 

PaulEu comentam meciuri de Counterstrike, la început de 2018, şi Antonia, pentru că făcuse un curs de dicţie la momentul repectiv, era foarte pasionată de voci, mi-a auzit vocea, s-a îndrăgostit de vocea mea, nici măcar nu mă văzuse! 

Antonia: Mi-a luat șapte luni să-mi răspundă la mesaje! 

Paul: Asta e partea pe care n-am menţionat-o. 

Dar jocurile nu trebuie luate în joacă. Job-ul lor este unul ca oricare altul. Antonia şi Paul lucrează cam nouă ore pe zi. Nu se plâng însă. Mai ales că 2020 a fost unul excelent pentru industria jocurilor virtuale. 

Paul: Cumulăm un număr de 160 de mii de abonaţi, ne dorim să fie cât mai mulţi, cât mai mulţi oameni să ne urmărească. 

Antonia: Oamenii au început să interacţioneze cu gamingul, să şi dorească să facă ceva în casă, aşa că ne au găsit pe noi, au început să se joace, alături de noi, dar ne am fi dormit să fim şi fizic alături la eveniment de oamenii care ne urmăresc. 

Raluca: Unde vă găaesc, cum vă găsesc? 

Antonia și Paul: Pe Youtube. şi respectiv Werty.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Un Valentine's Day altfel: invitație la jocuri virtuale