Antena Meniu Search
x

Capul sus, România! Ne-ai făcut să visăm şi ne-a plăcut la nebunie!

Am visat mai mult decât am crezut la acest European. Două săptămâni ne-au ţinut băieţii ăştia cu sufletul la gură. Acel 3-0 cu Ucraina şi calificarea în optimi au fost au fost cele mai frumoase cadouri pe care le puteam primi vara asta.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 02.07.2024 , 22:23

Cristi Popovici
Cristi Popovici

Românii au ieşit în stradă să cânte pentru tricolor, au petrecut până dimineaţă, au mers cu zecile de mii la Munchen sau Koln, de au rămas toţi muţi de uimire când au văzut râuri de suporteri îmbrăcaţi în galben pe stadioane sau în fan-zone-uri.

Mai mult decât atât, am visat că putem ajunge mai departe. Tragerea la sorţi şi tabloul sferturilor şi semifinalelor erau lipsite de monştii Franţa, Germania şi Spania, care se bat pe cealaltă jumătate de tablou. Şi toţi ne gândeam, că dacă trecem de Olanda, mai stăm 10 zile în Germania.

Nu a fost să fie! Când joci în campionate din zona Golfului, Turcia sau Serie B şi ai un singur jucător în Premier League, rezervă de lux, e greu să te baţi cu Memphis Depay, Virgil van Dijk sau Cody Gakpo, câştigători de Champions League, Premier Leagua şi La Liga.

Articolul continuă după reclamă

Diferenţa de valoare e ca de la cer la pământ! Cea mai slab cotată naţională, a noastră, 92 de milioane a jucat cu una dintre cele mai scumpe naţionale de la Euro, Olanda, 850 de milioane de euro. 

Asta nu ne-a împiedicat să sperăm că poate producem surpriza. Am început bine, dar ne-am scufundat pe parcurs. Niţă a văzut târziu racheta de la primul gol şi de acolo parcă am avut plumb în ghete. Pe final, am căzut de tot! Ajutaţi şi de un arbitru cu o prestaţie slabă, olandezii au mai scuturat plasa de două ori. S-a terminat 3-0 pentru ei, iar noi ne întoarcem acasă!

Suporterii au fost la înălţime şi au cântat până la ultimul fluier, bucuroşi că timp de două săptămâni, am fost şi noi printre staruri! Mulţumim, România, că ne-ai făcut să visăm! Ne-a plăcut la nebunie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Opinii » Capul sus, România! Ne-ai făcut să visăm şi ne-a plăcut la nebunie!