Antena Meniu Search
x

Ciolacu, despre o eventuală retragere a sprijinului pentru Vasile Petrariu: "Fie îl susţin, fie îl retrag? Varianta 3: fie pleacă Nicuşor Dan acasă"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, evită să comenteze situaţia liderului sindical din Societatea de Transport Bucureşti (STB) Vasile Petrariu, care este şi consilier general din partea PSD şi cu privire la care primarul general Nicuşor Dan a cerut PSD să clarifice dacă îl susţine sau îşi retrage sprijinul faţă de acesta, după greva de joi. "Părerea mea că mai există o posibilitate: fie pleacă acasă domnul Nicuşor Dan", afirmă Ciolacu, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 14:34

Ciolacu, despre o eventuală retragere a sprijinului pentru Vasile Petrariu: "Fie îl susţin, fie îl retrag? Varianta 3: fie pleacă Nicuşor Dan acasă"

"Am înţeles că întrebarea a fost fie îl susţine, fie îşi retrage. Părerea mea că mai există o posibilitate: fie pleacă acasă domnul Nicuşor Dan”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, răspunzând unei întrebări, într-o conferinţă de presă la Vălenii de Munte, judeţul Prahova.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a cerut, vineri, PSD să se pronunţe în legătură cu greva de la STB, având în vedere că este iniţiată de un consilier general PSD, respectiv liderul de sindicat Vasile Petrariu. El s-a declarat surprins de continuarea grevei în pofida unei decizii de suspendare emisă de către instanţă, considerând atitudinea angajaţilor STB ca fiind iraţională.

"Cer PSD să se pronunţe, pentru că avem o grevă care paralizează Bucureştiul, organizată de un consilier general PSD. Fie susţine această manifestaţie, fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu, care a organizat această grevă”, a declarat primarul Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Ciolacu, despre o eventuală retragere a sprijinului pentru Vasile Petrariu: "Fie îl susţin, fie îl retrag? Varianta 3: fie pleacă Nicuşor Dan acasă"