Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă şi-a invitat colegele din partid pe litoral

Doamnele din PSD s-au reunit astăzi la malul mării, în frunte cu şefa partidului, Viorica Dăncilă. Au stabilit cum vor salva formaţiunea care trece prin cea mai grea criză din ultimii ani şi ce proiecte de legi vor susţine.

de Redactia Observator

la 30.08.2019, 22:18

Vezi și

Doamnele din PSD s-au reunit astăzi la malul mării, în frunte cu şefa partidului, Viorica Dăncilă. Au stabilit cum vor salva formaţiunea care trece prin cea mai grea criză din ultimii ani şi ce proiecte de legi vor susţine. De lângă ele nu au lipsit liderii social democraţi, Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici. Ministrul Finanţelor a anunţat că vrea să fie cel dintâi bărbat din fruntea organizaţiei de femei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este mesajul de încurajare pe care Viorica Dăncilă l-a transmis tuturor doamnelor din partidul pe care îl conduce. Şefa PSD s-a întâlnit cu colegele ei la malul mării. 

Ocazie numai bună pentru ele să-şi etaleze nu doar planurile în politică, ci şi ţinutele. În timp ce unele au mizat pe poşete de firmă şi pantofi semnaţi de designeri faimoşi, altele au ales portul popular. 

Saluturile, îmbrăţiţările şi pozele de grup s-au făcut în acorduri de pian. 

Mai remarcaţi s-au făcut însă domnii. Prin declaraţii. Mihai Fifor s-a arătat încrezător că femeile social-democrate sunt luptătoare de nădejde. 

Pentru ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, întâlnirea de la mare a fost o ocazie de a se desprinde de calculele financiare şi de a-şi asuma obiective îndrăzneţe.

Chiar dacă atmosfera pare destul de relaxată, liderii PSD au o misiune grea weekendul acesta: să rezolve criza provocată de ieşirea ALDE de la guvernare şi de remanierea respinsă de preşedintele Iohannis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă şi-a invitat colegele din partid pe litoral