Antena Meniu Search
x

MInistrul Economiei, Dănuţ Andruşca, și-a prezentat repede bilanțul şi a fugit din fața presei

Ministrul Economiei, devenit celebru pentru fuga sa de presă, şi-a prezentat bilanţul activităţii. O prezentare elogioasă a ministerului pe care îl conduce. Printre veştile bune, Dănuţ Andruşcă a anunţat că România este lider european la creșterea producției industriale.

Vezi și

Ministrul Economiei, devenit celebru pentru fuga sa de presă, şi-a prezentat bilanţul activităţii. O prezentare elogioasă a ministerului pe care îl conduce. Printre veştile bune, Dănuţ Andruşcă a anunţat că România este lider european la creșterea producției industriale. Şi că pe şantierul din Mangalia se fac angajări. Imediat după, însă, a dispărut din faţa jurnalistilor, pe uşa deja deschisă de un secretar de stat, fără să accepte întrebări. 

Sunt singurele cuvinte pe care le-a rostit în cadrul conferinţei de bilanţ ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, fără să citească de pe foaie. Celebru pentru reţinerea sa faţă de jurnalişti şi de camerele de filmat, are şi o explicaţie pentru asta. 

"Faptul că eu am ales să am o prezenţă în media discretă şi să declin interviurile televizate, până acum nu afectează cu nimic buna comunicare instituţională a ministerului şi nici rezultatele obţinute. Despre mine am susţiut şi susţin în continuare că sunt faptelor, nu al vorbelor", a spus ministrul.

Pentru că vorbele, după cum a demonstrat ministrul la fiecare apariţie publică, nu sunt punctul său forte. 

De data aceasta însă, demnitarul a încercat să le mascheze prin tonul ferm cu care şi-a anunţat realizările. 

"România este lider european în ceea ce priveşte creşterea producţiei industriale. Creşterea anuală a producţiei industriale în luna aprilie a fost de şase la sută, a doua din Uniunea Europeană. Industria, motorul economiei româneşti, funcţionează şi funcţionează chiar bine", a susţinut Dănuţ Andruşca.

Nu ştim cât de bine funcţionează având în vedere că, la rectificarea bugetară, ministerul a pierdut fonduri din cauza neutilizării lor. Cu toate astea, Dănuţ Andruşcă a avut grijă să îşi anunţe bunele intenţii. Apoi, a dispărut din faţa jurnalistilor pe uşa deja deschisă de un secretar de stat.

"Mă consider un om de bunăcredinţă, discret şi onorat să muncesc pentru ţara mea. Vă mulţumesc!", a spus ministrul.

Printre realizările de la Economie, Dănuţ Andruşcă a precizat că se află şi redobândirea controlului statului asupra şantierului Naval din Mangalia, ceea ce a rezolvat o situaţie de blocaj care trena de la sfârşitul anului 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » MInistrul Economiei, Dănuţ Andruşca, și-a prezentat repede bilanțul şi a fugit din fața presei