Antena Meniu Search
x

Discurs halucinant al unui primar din Suceava „Eu ca primar nu sunt vaccinat și nici nu mă vaccinez. Se urmăresc interese economice"

Declarații uluitoare făcute de primarului comunei Bosanci, din Suceava, Neculai Miron, aflat la sediul Inspectoratului Școlar Județean Suceava după ce a participat la un proteste faţă de şcoala online.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 11:58

Discurs halucinant al unui primar din Suceava „Eu ca primar nu sunt vaccinat și nici nu mă vaccinez. Se urmăresc interese economice"
Neculai Miron - Monitorul de Suceava

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a participat miercuri, 10 noiembrie, la un protest al părinţilor din localitate faţă de şcoala online, potrivit monitorulsv.ro. Oamenii erau nemulţumiţi de restricţionarea accesului la educaţie şi de regula conform cărora şcolile în care vaccinarea cadrelor didactice este sub 60 la sută să-şi desfăşoare orele online. Părinți și profesori au ieşit în stradă.Aceştia consideră că dreptul fundamental la educație este garantat de Constituție şi nu poate fi limitat prin măsuri discriminatorii. Protestatarii speră că prin gestul lor vor reuşi să facă presiuni pentru întoarcerea elevilor în clase. 

Primar din Suceava, la un protest faţă de şcoala online

Conducerea instituţiei de învăţământ i-a întâmpinat pe protestatari şi le-a cerut să desemneze o delegaţie pentru discuţii. Miron a făcut parte din delegația de reprezentanți ai celor aproximativ 500 de participanți la Marșul Dreptului la Educație, mare parte dintre ei copii, care au mers pe jos de la Bosanci până în fața sediului IȘJ Suceava.

Primarul din Bosanci a răbufnit după ce unul dintre reprezetanții IȘJ a catalogat acțiunea drept una iresponsabilă, referindu-se la faptul că au fost aduși copii pe jos, pe frig, peste 10 kilometri, pe drumul județean care leagă Bosanciul de municipiul Suceava. A ţinut un discurs cu numeroase idei conspiraţioniste 

Pe acelaşi subiect

 „La ora actuală, consilierul meu personal este vaccinat de trei săptămâni, este bolnav, şi are urmări în urma vaccinului. Din fază incipientă trebuie trataţi oamenii, nu să se urmărească interese economice în vânzarea vaccinurilor achiziţionate la preţuri exorbitante şi să justifice aceste vaccinuri, aşa cum spuneau consătenii mei, punându-se presiune asupra cadrelor didactice, asupra populaţiei să se vaccineze. (…) Avem consilier din cadrul Primăriei Bosanci care lucrează la ATI la Suceava. Suntem conştienţi şi suntem informaţi de ceea ce se întâmplă în secţia ATI de la Suceava. Sunt 18 paturi la ATI Suceava, atât. Şi acolo sunt trataţi oamenii. Toţi cei care au fost trataţi cu Arbidol sunt trataţi şi nu au nicio problemă. Este o gripă severă, este o gripă accentuată şi poate fi tratată într-un mod normal fără a cheltui miliarde pe lucruri care nu folosesc la nimic”, a declarat Miron.

Primarul a spus că nu s-a vaccinat şi că nici nu se va imuniza, precizând că urmează astfel exemplul unor medici: „Eu, ca primar, nu sunt vaccinat şi nici nu mă vaccinez atâta vreme cât medicii specialişti din localitate şi Suceava mi-au spus că ei şi familiile lor nu se vaccinează. Cum puteţi să ne impuneţi nouă sau cadrelor didactice să ne vaccinăm pe ceva experimental?”, a mai spus alesul local.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Discurs halucinant al unui primar din Suceava „Eu ca primar nu sunt vaccinat și nici nu mă vaccinez. Se urmăresc interese economice"