Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu vrea să traversăm Carpaţii pe autostradă: ''În următorii cinci ani trebuie să încheiem un capitol trist din istoria României''

Florin Cîţu vrea ca în cinci ani să traversăm Carpaţii pe autostradă. În plină cursă electorală pentru şefia PNL, şi-a anunţat ambiţia la podcastul Fain & Simplu, unde a fost invitatul lui Mihai Morar. La o cafea, şi-a dezvăluit ambiţiile politice, dar a oferit şi detalii din viaţa lui privată, necunoscute până acum.

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 20:46

Vezi și

''Ce cântec rock i s-ar potrivi României?

We are the champions cred ca este.''

Între frâiele Guvernului şi lupta internă din PNL, premierul a găsit timp pentru o cafea şi o oră de taclale cu Mihai Morar. Cum congresul în care liberalii îşi vor alege noul şef bate la uşă, Florin Cîţu nu se sfieşte să facă promisiuni ambiţioase. 

Florin Cîţu, premierul României: Cred că în următorii cinci ani trebuie să încheiem un capitol trist din istoria României: să terminăm autostrada Sibiu-Piteşti. Vreau ca românii să se urce pe autostradă la Constanţa şi doar aşa lejer să meargă la Viena, dacă vor să bea o cafea la Viena. 

Pe acelaşi subiect

Cu o carieră politică relativ tânără, după ani în care a stat într-un con de umbră, Florin Cîţu n-are reţineri în a critica guvernele anterioare. 

Florin Cîţu, premierul României: Azi stăm să facem reforme pe care alţii le-au făcut acum 30 de ani, sa avem un sistem de salarizare în sistemul public care să lege salarizarea de performanţă. Trebuie un sistem de pensii sustenabil ca peste 15 ani când ies la pensie cei de vârsta de mea să se poată plăti şi acele pensii.

Nu a intrat în detalii legate de modul de rezolvare, dar a lăsat să se înţeleagă că se ocupă de ambele probleme. A trecut rapid la subiecte mai uşor de abordat: copilăria lui. 

Lucruri neştiute despre copilăria premierului

''Când mergeam la țară părinții mei ne trimiteau la muncă în fiecare vacanță și cum era ultima zi de școală eram în autobuz și searea eram la țară. Primul lucru pe care îl făceam cu fratele și vărul meu ajungeam și ne uităm în calendarul ortodox să vedem când e cruce cu roșu fiindcă nu mergeai cu vacile, nu făceai nimic...și când era cruce roșie mergeam la pescuit. Făceam multe prostii

În copilărie ați avun vreun erou?

Rahan.''

Podcastul va fi difuzat în întregime pe canalul de Youtube, Fain și Simplu, al lui Mihai Morar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu vrea să traversăm Carpaţii pe autostradă: ''În următorii cinci ani trebuie să încheiem un capitol trist din istoria României''