Antena Meniu Search
x

Iohannis vrea alianţă între PNL şi USR-PLUS: "Dacă adună voturile, pot pune baza unei colaborări"

Klaus Iohannis a susţinut o nouă declaraţie de presă, La Cotroceni. Potrivit preşedintelui, PNL și USR-PLUS "pot pune baza unei colaborări ca altenativă la actuala majoritate falimentară".

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 12:19

Klaus Iohannis a susţinut o nouă declaraţie de presă, La Cotroceni
Iohannis vrea alianţă între PNL şi USR-PLUS: "Dacă adună voturile, pot pune baza unei colaborări" - Observator.tv

Klaus Iohannis a susţinut o nouă declaraţie de presă, La Cotroceni. Potrivit preşedintelui, PNL și USR-PLUS "pot pune baza unei colaborări ca altenativă la actuala majoritate falimentară".

Cele mai importante declarații ale președintelui: 

- Peste 6 milioane de români au spus DA la referendum și au dat astfel o lecție dură populismului, demagogiei și discursului anti-european

- Ieri a câștigat România europeană, democratică, în care justiția este și trebuie să rămână independentă, în care hoții și infractorii stau la pușcărie nu în fruntea statului

- Românii din diaspora au fost supuși unor umilințe. Cer autorităților responsabile să ia măsuri urgente ca românii din diaspora să poată vota în condiții normale. Votul covârșitpr pro-european face ca țara noastră să se detașeze ître statele europene care susțin proiectul european.

- Este de remarcat că PNL a obțiut un scor istoric și îi felicit acest lucru. Europarlamentarele au fost câștigate de PNL. E pe cale să devină cel mai important partid politic din România.

E remarcabil rezultatul obținut de USR-PLUS care arată că în România se poate construi o alternativă la actuala majoritate falimentară.

- Dacă adună voturile, PNL cu USR-PLUS pot pune baza unei colaborări.

- PSD a primit cea mai aspră sancțiune pentru modul dezastruos în care guvernează. 

- M-am bucurat și că electoratul PSD a înșeles că agenda antijustiție este greșită. 

De azi începe schimbarea în bine în România. Avem multe de recuperat după dezastrul produs de PSD, din justițue, economie, sănătate, educație. Avem mult de lucru, să ne apucăm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Iohannis vrea alianţă între PNL şi USR-PLUS: "Dacă adună voturile, pot pune baza unei colaborări"