Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marcel Ciolacu a avut o cădere de calciu, la conferinţa de presă în care a leşinat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a leşinat în direct la o conferinţă de presă, în timp ce citea planul propus de partid pentru repornirea economiei. Al treilea om în stat a fost dus la spital, dar este bine. A avut o cădere de calciu.

de Alexandra Popescu

la 10.05.2020 , 23:43

  • Marcel Ciolacu a făcut şi testul pentru coronavirus.
  • Rezultatul a fost negativ.

Preşedintele interimar al PSD s-a prăbuşit şi preţ de câteva secunde a fost inconştient. Şi-a revenit abia după ce a fost stropit cu apă şi după două palme zdravene primite de la o ziaristă.

Nu numai oboseala ar fi fost de vină, ci şi lipsa oxigenului din sediul PSD, după cum scrie într-un comunicat al partidului.

Imediat ce liderul PSD s-a prăbuşit, colegii au sunat la 112 şi au chemat o ambulanţă. Până la urmă, şeful camerei deputaţilor a plecat cu maşina pusă la dispoziţie de SPP.

Vezi și

(Reporter): De ce nu a aşteptat o ambulanţă?

(Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD): Pentru că era foarte bine şi este în protocolul SPP că atunci când demnitarul solicită să fie dus cu maşina SPP, nu cu ambulanţa, atunci acest lucru este posibil.

De altfel, mai mult de gura colegilor ar fi acceptat Marcel Ciolacu să fie consultat. A ajuns la spitalul militar, aşa cum cere procedura în cazul demnitarilor cu rang înalt.

Mihai Tudose, europarlamentar: Eu i-am spus că şi eu când am avut infarct după ce m-au resuscitat eram bine... şi apoi am mai paţit-o o dată în salvare.

Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: I s a facut un control medical complet, iar până în acest moment toate rezultatele sunt bune. Nu a existat decât o cădere de calciu.

Marcel Ciolacu a stat în jur de 3 ore în spital. Medicii i-au administrat perfuzii şi l-au repus repede pe picioare. I-au recomandat totuşi mai multă odihnă, să ţină un regim alimentar şi să evite pe cât posibil stresul.

Dacă viaţa politică nu îi prea permite asta, de o grijă măcar a scăpat. Rezultatul testului COVID 19 pe care îl face oricine ajunge la spitalul Militar a ieşit negativ.

Alexandra Popescu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri politice » Marcel Ciolacu a avut o cădere de calciu, la conferinţa de presă în care a leşinat