Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu răspunde acuzațiilor de blat politic: Băi, secăturilor, voi faceți un blat ordinar

Președintele PSD Marcel Ciolacu a răspuns acuzațiilor de aranjament politic venite din partea USR PLUS: Băi, secăturilor, voi faceți un blat ordinar, a spus Ciolacu. Nu m-a sunat Iohannis, nu am vorbit cu Cîțu, a adăugat Ciolacu.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 10:18

Marcel Ciolacu, liderul PSD
Marcel Ciolacu, liderul PSD - Hepta

Președintele PSD a spus duminică seara la Antena 3 că acuzațiile venite din partea USR PLUS nu au fundament.

„Băi, secăturilor, voi faceți un blat ordinar.... Cum poți să acuzi, ce blat să fie? Nu m-a sunat Iohannis, nu am vorbit cu Cîțu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că reprezentanții USR PLUS trebuie să decidă dacă sunt la putere ori în opoziție.

„PSD nu se va implica decizional în lupta dintre USR și PNL... nu ne vom implica în BPR, opoziția nu are datoria de a face cvorum. Noi nu știm dacă USR se afla la putere sau în opoziție... În cazul în care va trece de Biroul Reunit vom vota această moțiune, dar vom avea și o discuție politică”, a precizat Marcel Ciolacu.

Moțiunea de cenzură USR PLUS AUR a fost depusă vineri seara la Parlament. Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) s-au întrunit vineri și sâmbătă pentru a stabili calendarul privind citirea și votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Ședințele au fost suspendate deoarece mai mulți parlamentari de la PNL și PSD au lipsit și nu a fost întrunit cvorumul. O nouă ședință va avea loc luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu răspunde acuzațiilor de blat politic: Băi, secăturilor, voi faceți un blat ordinar