Antena Meniu Search
x

Primarul Nicușor Dan a anunțat când se va vaccina: „Am făcut niște investigații medicale"

Primarul orașului București, Nicușor Dan, a anunțat vineri că săptămâna viitoare se va vaccina anti-COVID.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 14:55

Primarul Nicușor Dan a anunțat când se va vaccina: „Am făcut niște investigații medicale"
Primarul Nicușor Dan a anunțat când se va vaccina: „Am făcut niște investigații medicale" - Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Primarul Nicușor Dan a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că săptămâna viitoare se va vaccina anti-COVID. Decizia a fost luată după ce Dan a făcut mai multe investigații medicale.

„Am făcut niște investigații medicale și săptămâna viitoare mă voi vaccina”, a declarat primarul capitalei.

Până în prezent, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Fiind întrebat de mai multe ori despre acest lucru, edilul a spus că a trecut prin boală şi că a așteptat decizia medicului și rezultatele investigațiilor medicale pentru a stabili dacă se imunizează.

Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-COVID-19

Pe acelaşi subiect

Patriarhul Daniel a declarat, miercuri, la Parlament, că s-a vaccinat şi că are doză dublă de vaccin anti-COVID-19, dar nu a făcut şi cea de-a treia doză. Mesajul Patriarhului către credincioşi a fost ”să facă ascultare de medici” şi să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie.

Patriarhul Daniel a fost întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat. El a spus: "Sunt cu dublă doză”, şi a precizat că sunt confidenţiale informaţiile.

Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a spus: ”Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”. Patriarhul a mai spus că poziţia oficială a Bisericii Ortodoxe a rămas aceeaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Primarul Nicușor Dan a anunțat când se va vaccina: „Am făcut niște investigații medicale"