Antena Meniu Search
x

Surse: Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății, Voiculescu: Evident că îi voi oferi toată susținerea mea

Ioana Mihăilă este numele vehiculat pentru funcția de ministru al Sănătății, care ar putea fi propus de aripa PLUS, potrivit unor surse politice. Întrebat, vineri, dacă i-ar acorda sprijinul său, Vlad Voiculescu a spus că Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat, ar avea susținerea sa.

de Redactia Observator

la 16.04.2021, 11:13

Dr. Ioana Mihăilă
Dr. Ioana Mihăilă
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

„Pentru cei care vor o schimbare și pentru cei care împărtășesc valorile de adevăr, profesionalism, de transparență voi fi în continuare un partener”.

Cea care i-ar urma lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății ar urma să fie dr. Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat, potrivit unor surse politice.

Întrebat, vineri, dacă i-ar acorda sprijinul său, Vlad Voiculescu a spus că secretarul de stat ar avea susținerea sa.

„Dacă aceasta va fi decizia Alianței USR PLUS, ca dr. Ioana Mihăilă sau altcineva să meargă să preia portofoliul, evident că îi voi oferi toată susținerea mea. Nu e vorba numai de mine, ci de întreaga echipă”, spune Vlad Voiculescu.

Pe acelaşi subiect

Dr. Oana Mihăilă, medic endocrinolog în Oradea, va fi propunerea aripii PLUS pentru a prelua funcția de ministru al Sănătății, potrivit unor surse din alianță.

Vlad Voiculescu, revocat din funcție

Vlad Voiculescu a fost revocat, miercuri, de la conducerea Ministerului Sănătății. Florin Cîţu a explicat, într-o conferință de presă, că a luat decizia de a schimba conducerea Ministerului Sănătății pentru ca oamenii să își mențină încrederea în instituţiile statului.

"România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Lupta a întins la maximum resursele statului. Ca să ducem la capăt lupta, mereu am spus că e nevoie de încredere în instituțiile statului. Pentru a mă asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne, am decis să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății”, a spus Florin Cîțu.

Ultimele luni ale mandatului lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății au fost marcate de mai multe situații de criză, printre care se numără evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor, tragedia de la Victor Babeș și ordinul privind criteriile de carantinare în pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Surse: Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății, Voiculescu: Evident că îi voi oferi toată susținerea mea