Antena Meniu Search
x

Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook după ce un bătrân a fost bătut de un protestatar #rezist, în Piaţa Victoriei: "Este un cancer pentru societate!"

Victor Ponta a transmis un mesaj dur pe pagina lui de Facebook, după ce un bătrân a fost bătut de un protestatar, în Piaţa Victoriei.

Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook după ce un bătrân a fost bătut de un protestatar #rezist, în Piaţa Victoriei - Observator

Victor Ponta a transmis un mesaj dur pe pagina lui de Facebook, după ce un bătrân a fost bătut de un protestatar, în Piaţa Victoriei.

Fostul premier spune că "gestul violent" este "deplorabil si de neiertat!".

"Violenta de orice fel este un cancer pentru societate! Cine tolereaza, incurajeaza, lauda sau ignora violenta in societate este complice cu agresorul si la fel de vinovat.

Gestul violent prin care un batran a fost lovit ieri in Piata Victoriei este deplorabil si de neiertat!

L-am criticat si condamnat public din convingere pe prietenul meu Mirel Palada cand a raspuns violent intr-o emisiune televizata (atunci unii il jeleau pe Mihai Gotiu si altii aplaudau gestul lui Mirel ca pe ceva foarte bun- azi aceiasi farisei au schimbat doar locurile si unii plang de mila batranului lovit iar altii se fac ca nu s-a intamplat nimic )

Violenta trebuie condamnata INTOTDEAUNA si indiferent de persoana agresata sau agresoare! Toti cei care vad doar partea care le convine si o scuza pe cealalta sunt la fel de vinovati ca si agresorul ! Toti cei care speculeaza actele de violenta ca sa obtina capital politic sau mediatic sunt la fel de vinovati ca si agresorul!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook după ce un bătrân a fost bătut de un protestatar #rezist, în Piaţa Victoriei: "Este un cancer pentru societate!"