Antena Meniu Search
x

Video Idei de prăjituri pentru masa de Paşte, după reţetele tradiţionale

Pentru cei care nu vor să stea în bucătărie de sărbători, cofetăriile se pregătesc din timp. Deja majoritatea au primit comenzile de cozonaci şi pască, iar prăjiturile se vând mai bine decât în mod normal.

de Redactia Observator

la 29.04.2021, 17:22

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Clienţii caută de cele mai multe ori acele cofetării sau patiserii care prepară produsele cu ingrediente naturale şi proaspete, cât mai aproape de reţetele de acasă. E forfotă zilele acestea în laboratoarele cofetăriilor şi patiseriilor.

Fiecare patiser are secretul lui

Comenzile de prăjituri, torturi, pască şi cozonac vin în continuu, aşa că angajaţii nu au timp de pauze. Tarte, eclere, savarine, torturi, cozonaci, pască, sărăţele, toate sunt făcute după reţetele tradiţionale.

Carmen Sicoe, administrator: Ne bucurăm și în acest an de foare mulți clienți. Folosim doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate

Patiser: Față de ce avem de obicei în cofetărie, de Paște avem și pască cu brânză dulce și cozonaci cu nucă, cozonacii noștri și pasca sunt făcute numai cu ingrediente naturale, cu unt, cu ouă, cu lapte, fără niciun altfel de agent de creștere, ceea ce le face mult mai gustoase decât alte produse similare

Dacă în laboratoare e agitaţie mare, în faţa vitrinelor, sunt clienţi care încă studiază oferta. Mai au câteva zile timp să se decidă ce îşi doresc pe masă de Paşte.

Vânzătoare: Vor crește vânzările săptămâna asta spre sfârșit

În ultimii ani, românii au început să fie preocupaţi de hrană sănătoasă, aşa că şi în prag de Sărbători, pe lângă gustul tradiţional, mulţi caută şi ingredientele naturale sau chiar bio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Reţete » Idei de prăjituri pentru masa de Paşte, după reţetele tradiţionale