Video

Sfaturi şi trucuri din bucătăria turcească. Cum să faci Adana Kebap acasă

De Andreea Gherasim.
Publicat: 21.06.2021, 13:45.
Actualizat: 21.06.2021, 13:51

Adana Kebap este o carte de vizită a bucătăriei turceşti, pe care trebuie să o testaţi cel puţin o dată în viaţă. În Turcia, kebab-urile de tot felul sunt foarte răspândite. Această variantă este denumită după orașul Adana din sudul țării, de unde se pare că ar proveni preparatul. Evident, acesta s-a răspândit în toată Turcia și a devenit extrem de popular, dând naștere la tot felul de variante și, evident, de dispute.

Reţeta integrală poate fi urmărită în materialul video de mai sus.

Avem aici carnea care arată foarte bine.
Este picantă, pentru că Adana Kebap ştim cu toţii că este picant şi nouă ne place să sufere puţin papilele gustative.
Ia să vedem acum.
Focul este foarte important,trebuie să fie făcut bine focul .
Îl luăm acum şi îl punem în lahmacun ca să intensificăm gustul.
Tăiem colţurile.
Facem acum salata.
Punem sumac, ceva mai mult pentru că noi îl iubim.
Punem roşiile şi amestecăm
.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.