Antena Meniu Search
x

Video Sfaturi şi trucuri din bucătăria turcească. Cum să faci Adana Kebap acasă

Adana Kebap este o carte de vizită a bucătăriei turceşti, pe care trebuie să o testaţi cel puţin o dată în viaţă. În Turcia, kebab-urile de tot felul sunt foarte răspândite. Această variantă este denumită după orașul Adana din sudul țării, de unde se pare că ar proveni preparatul. Evident, acesta s-a răspândit în toată Turcia și a devenit extrem de popular, dând naștere la tot felul de variante și, evident, de dispute.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 21.06.2021, 13:51

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Reţeta integrală poate fi urmărită în materialul video de mai sus.

Avem aici carnea care arată foarte bine. 

Este picantă, pentru că Adana Kebap ştim cu toţii că este picant şi nouă ne place să sufere puţin papilele gustative. 

Ia să vedem acum. 

Pe acelaşi subiect

Focul este foarte important,trebuie să fie făcut bine focul . 

Îl luăm acum şi îl punem în lahmacun ca să intensificăm gustul. 

Tăiem colţurile.

Facem acum salata. 

Punem sumac, ceva mai mult pentru că noi îl iubim. 

Punem roşiile şi amestecăm

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Reţete » Sfaturi şi trucuri din bucătăria turcească. Cum să faci Adana Kebap acasă