Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sfaturi şi trucuri din bucătăria turcească. Cum să faci Adana Kebap acasă

Adana Kebap este o carte de vizită a bucătăriei turceşti, pe care trebuie să o testaţi cel puţin o dată în viaţă. În Turcia, kebab-urile de tot felul sunt foarte răspândite. Această variantă este denumită după orașul Adana din sudul țării, de unde se pare că ar proveni preparatul. Evident, acesta s-a răspândit în toată Turcia și a devenit extrem de popular, dând naștere la tot felul de variante și, evident, de dispute.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Reţeta integrală poate fi urmărită în materialul video de mai sus.

Avem aici carnea care arată foarte bine. 

Este picantă, pentru că Adana Kebap ştim cu toţii că este picant şi nouă ne place să sufere puţin papilele gustative. 

Articolul continuă după reclamă

Ia să vedem acum. 

Focul este foarte important,trebuie să fie făcut bine focul . 

Îl luăm acum şi îl punem în lahmacun ca să intensificăm gustul. 

Tăiem colţurile.

Facem acum salata. 

Punem sumac, ceva mai mult pentru că noi îl iubim. 

Punem roşiile şi amestecăm

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-aţi hotărât cu cine votaţi pentru Primăria Capitalei?
Observator » Reţete » Sfaturi şi trucuri din bucătăria turcească. Cum să faci Adana Kebap acasă