Îngrijirea pielii, încă din tinerețe. Tratamentele de rejuvenare facială, în vogă
Medicii esteticieni spun că dacă apelezi la tratamente pentru ten de tânăr, pielea ta va arăta la fel de bine ca la 25 de ani.
Medicii esteticieni spun că dacă apelezi la tratamente pentru ten de tânăr, pielea ta va arăta la fel de bine ca la 25 de ani. Ba chiar, cercetătorii americani susţin că e mai ieftin, pe termen lung, să faci tratamente de întreţinere, decât să recurgi la intervenţii chirurgicale la 40-50 de ani. O intervenţie costă în jur de 200 euro. Şi, desigur, există soluţii şi pentru bărbaţi.
Despre tratamentele de rejuvenare probabil aţi mai auzit, dar despre microneedling? Este o procedură de estetică care regenerează pielea şi ce ne dorim toate, o reîntinereşte. Cu ajutorul a peste 300 de nano-ace care nu taie pielea, substanţele hidratante dintr-un spray special se injectează în ten până la derm. Înainte, pielea este curăţată. I se face peeling şi dermoabraziune.
Acolo se produce schimbarea mult aşteptată. Pielea întinereşte, datorită amino-acizilor, acidului hialuronic, vitaminelor şi substanţelor din spray. Şi vă mai spunem un secret. Acest tratament este recomandat cu o zi înainte de un eveniment important. Pentru că după doar 24 de ore, pielea va străluci, va fi tonifiată şi va avea un aspect sănătos.
Tratamentele de rejuvenare sunt din ce în ce mai diferite. Şi complexe. La baza multora dintre ele stă, bineînţele, acidul hialuronic. Este o substanţă care există oricum în corpul uman. Doar că, odată cu înaintarea în vârstă, producţia lui scade. Iar asta duce la apariţia celui mai mare duşman al doamnelor: ridurile. Skin Booster, un altfel de tratament, e ca un fel de desert după o masă rafinată. Primul pas- se aplică o cremă care dă o uşoară senzaţie de amorţire. Un fel de anestezie locală dar total non invazivă.
Doar câteva minute de injectare asigură un ten proaspăt pentru aproape doi ani. Cam atât poate dura efectul acidului. Procedura creează o reţea în interiorul pielii- o hidratează, dar umple şi eventualele goluri. Acum.este timpul pentru câteva sfaturi.
Demachierea, aplicarea cremelor hidratante şi consumul ridicat de lichide intră şi ele pe lista îngrijirii. Nu vă speriaţi însă dacă în zilele imediat următoare procedurii vă vor apărea vânătăi, roşeaţă ori umflături la nivelul feţei. Sunt reacţii secundare normale.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰