Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Legumele exotice încep să fie cultivate și în serele românești

Afacerile cu plante exotice prind rădăcini adânci în România. Varza Kale, mangoldul, mizuna şi tatsoiul, adică spanacul japonez - sunt doar câteva dintre soiurile aduse din ţări asiatice şi crescute în sere româneşti.

de Redactia Observator

la 16.02.2019 , 23:48

Afacerile cu plante exotice prind rădăcini adânci în România. Varza Kale, mangoldul, mizuna şi tatsoiul, adică spanacul japonez - sunt doar câteva dintre soiurile aduse din ţări asiatice şi crescute în sere româneşti. Despre ele, medicii spun că au frunze de aur, pentru că sunt o sursă excelentă de calciu, vitamine şi fier. 

La mai puţin de 30 de kilometri de Capitală, un fost comandor român în Irak a transformat un teren aflat în paragină într-o fermă ecologică. Şi, pentru că şi-a dorit culturi atipice, a cumpărat seminţe de plante din străinătate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Marfa sa ajunge atât în marile magazine, dar şi direct la clienţi, care cunosc deja proprietăţile terapeutice ale legumelor pe care le cumpără.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nutriţioniştii recomandă să consumăm aceste legume în stare crudă, pentru a beneficia de toate calităţile lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O legătură de verdeţuri se vinde în magazine cu patru lei. Iar o caserolă ajunge să coste şi şapte lei. Într-un sezon, producătorul poate ajunge la un profit mediu de 10 mii de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Sănătate » Legumele exotice încep să fie cultivate și în serele românești