Antena Meniu Search
x

O fostă pacientă cu Covid-19 s-a întors la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru a le mulţumi medicilor

Nu au condiţii sau aparatură ultramodernă dar fac tot posibilul ca pacienţii lor să iasă pe uşa spitalului vindecaţi.

de Cristi Georgescu

la 02.11.2020, 17:23

Vezi și
  • A fost diagnosticată cu Covid 19 şi a stat internată 11 zile.
  • Acolo, spune ea, a fost tratată exemplar, în ciuda lispurilor din spital.

Este povestea medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. O fostă pacientă cu COVID-19 a spitalului are numai cuvinte de laudă la adresa medicilor, în ciuda faptului că a fost tratată într-o cladire în care totul arată ca în Evul Mediu. Femeia de 50 de ani s-a întors să le mulţumească celor care, în ciuda lipsurilor, i-au salvat viaţa.

Teodora Oprescu - fostă pacientă: Aș vrea să le mulțumesc în mod personal și le doresc să fie în continuare așa cum au fost și până acum. Sunt foarte emoționată pentru că m-au făcut bine

Este mesajul pe care îl transmite, printre lacrimi, o fostă pacientă a secţiei de pneumofiziologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Femeia a ajuns în grija medicilor după ce s-a simţit rău în urma unei excursii. A fost diagnosticată cu Covid 19 şi a stat internată 11 zile în secţia de Pneumofiziologie acolo unde, spune ea, a fost tratată exemplar, în ciuda lispurilor din spital.

Teodora Oprescu - fostă pacientă: Am fost tratată ireproșabil, de un profesionalism ce nu am cuvinte să va spun, atât că nu au suficientă aparatură și nu pot să se descurce să își facă cum trebuie meseria.

Medicii recunosc dificultăţile cu care se confruntă şi fac eforturi pentru ca pacienţii să aibă parte de cel mai bun tratament.

Nicoleta Petraru - medic: Ne confruntăm cu mai multe lipsuri, dar încercăm să le suplimenta, să facem față altfel, și ne străduim pentru fiecare pacient în parte că și când ar fi rudelel noastre.

Loredana Ionică- asistent şef: Pacienţii ar mai avea nevoie de puțin îmbunătățite condițiile hoteliere. Adică înlocuite paturile, noptierele. Tot ce ține de noi că personal, noi am oferit. Noi nu ne văităm, noi venim la datorie.

Mesaje de multumire circulă şi în mediul online din partea utilizatorilor infectati cu sarscov 2 catre echipa medicala de la sectia de boli infectioasa a spitalului de urgenta ploiesti si se intampla acelasi lucur si in cazul celor de la ATI.

De la începutul pandemiei, peste 9800 de persoane din judeţul Prahova au fost confirmate cu COVID-19. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » O fostă pacientă cu Covid-19 s-a întors la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru a le mulţumi medicilor