Antena Meniu Search
x

(P) Ai probleme de sănătate? Abonamentul medical te trimite la medic, chiar și online

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 14:27

Regina Maria
Regina Maria

Doamna Ionescu este din București și este contabilă, iar în ultima vreme a avut ceva probleme cu inima – și-a simțit pulsul mai accelerat decât de obicei, a luat câteva kilograme și simte în permanență o stare de oboseală. Crede că are nevoie de un consult la medicul endocrinolog, pentru că aceste stări ar putea fi cauzate de o problemă la tiroidă. Domnul Georgescu lucrează în Pitești, este inginer și, din cauza meseriei, are niște probleme cu stomacul. Știe că trebuie să meargă la doctorul gastroenterolog, dar nu își găsește timp și tot amână să ajungă la o consultație.

Cele două personaje au scăpat din vedere că angajatorii lor le-au oferit abonamente medicale, astfel că probleme lor se pot rezolva foarte ușor, chiar începând de mâine. Pentru că asta face un abonament medical, îți oferă, în orice moment, o serie de beneficii medicale importante, pentru ca tu să fii protejat, indiferent ce faci sau unde te afli.

Cu ajutorul abonamentului medical de la Regina Maria, domnul Georgescu ar putea afla ce e cu durerile de spate, chiar și fără să meargă la doctor, într-o primă fază. Pentru că unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucură ca abonat este că, atunci când are nevoie de o consultație medicală imediată și nu are timpul necesar să ajungă fizic la doctor, poate apela în siguranță și cu încredere la Clinica Virtuală, cea mai complexă platformă de consultații online, complet integrată cu dosarul său medical, electronic.

În Clinica Virtuală sunt disponibili aproape 500 de medici și 40 de specialități medicale. În urma consultației online, doctorul va decide dacă trebuie să ajungi la cabinet sau îți va recomanda un set de analize și investigații, iar rețetele emise în acest sistem sunt recunoscute și la farmacie. Programarea se poate face foarte ușor, direct din site sau din aplicația mobilă Regina Maria.  

Dacă totuși dorești să te ajute cineva cu realizarea programării, operatorii din Call Center îți stau la dispoziție în fiecare zi a săptămânii.

Programări rapide, direct de pe telefonul mobil

Abonații care au aplicația mobilă pot vedea, în orice moment, dintr-un click, care sunt beneficiile lor. Printre ele se numără: programări în toate clinicile incluse în abonament, acces imediat la contul lor de Regina Maria, unde pot să își verifice istoricul medical din ultimii 10 ani, pot plăti facturile sau chiar pot să întrebe un medic, direct din aplicație, despre orice fel de problemă de sănătate cu care se confruntă. Dacă domnul Georgescu are descărcată aplicația mobilă, îi va fi foarte ușor să vadă când are următoarea programare și să își facă timp pentru ea, dar și care este stadiul analizelor sale.

În cele din urmă, și doamna Ionescu și-a făcut consultul endocrinologic și nu este nimic grav, are nevoie de tratament pentru hipotiroidism. Înainte să plece din clinică, și-a dat seama că ar vrea să își verifice și anticorpii după vaccinare. Nimic mai simplu, abonamentul medical pe care îl are îi oferă reduceri importante atât pentru anticorpii post vaccinare, cât și pentru testarea PCR.

Cu aceste ocazii, doamna Ionescu și domnul Georgescu și-au readus aminte cât de util este abonamentul medical pentru sănătatea lor. Până la urmă, acesta este și scopul lui: să fie un instrument de prevenție, care îl protejează pe abonat în mod activ. Indiferent de problema de sănătate pe care o ai, o poți rezolva din timp, reducând astfel apariția unor situații mai grave. Mai ales că, în funcție de abonamentul pe care l-ai primit de la angajatorul tău, el poate include o gamă largă de servicii medicale de policlinică, precum consultații, analize de laborator, investigații de imagistică și radiologie, gratuit sau cu discount, în funcție de pachetul de care beneficiezi.

Nevoi diferite, abonamente diferite

Este important să știi că nu toate abonamentele sunt la fel. În funcție de costul lor și de opțiunile alese de angajator poți beneficia gratuit sau cu discount de anumite servicii medicale. Abonamentele de bază, cele cu un cost mai mic per angajat, includ serviciile medicale esențiale – consultații, setul anual de analize, dar și reduceri substanțiale la investigații de laborator, imagistică sau radiologie. Nu la un medic anume, ci la specialități medicale, în funcție de nevoile tale. În schimb, abonamentele premium includ cele mai multe servicii medicale, chiar și acces la toți medicii din Rețea sau investigații complexe. 

Foarte important: toate abonamentele includ consultațiile și analizele esențiale anuale – cele pe care orice pacient trebuie să le facă pentru a-și ține sănătatea sub control. Mai mult, majoritatea abonamentelor includ și serviciile de monitorizare post-Covid în mod gratuit.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre abonamentele medicale și cum te susțin ele pe tine, dar și medicina din România, poți acces oricând site-ul www.reginamaria.ro/primii-in-abonamente.

Cu aceste sfaturi la îndemână, știind că abonamentul medical te protejează, tot ce trebuie să faci este să nu aștepți prea mult ca să mergi la doctor. Fă-ți o programare oricând simți că ceva nu este în regulă cu sănătatea ta. Mai bine o alarmă falsă decât o problemă mai gravă în viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » (P) Ai probleme de sănătate? Abonamentul medical te trimite la medic, chiar și online