Antena Meniu Search
x

(P) Au început înscrierile la INOVALIMENT 2021, târgul unde aflăm cum să trăim mai mult și mai bine

Tema ediției din acest an a Târgului Internațional de Invenții și Inovații în domeniul alimentar ”INOVALIMENT” este: ”Tehnologia alimentelor orientate spre creșterea calității vieții”.

de Redactia Observator

la 01.04.2021, 17:21

Au început înscrierile la INOVALIMENT 2021

Printre temele la care trebuie să se gândească cei care doresc să își înscrie lucrările de cercetare se numără: tehnologii alimentare cu costuri reduse și valoare nutritivă ridicată, nutriția de precizie, ingredientele inovatoare și alimentele sustenabile.

Lucrările vor fi evaluate de o comisie de specialiști în industria alimentară si de consultanți de business, în vederea identificării proiectelor cu potențial de transfer tehnologic.

În perioada târgului, vor avea loc conferințe tematice, cu înaltă valoare științifică, susținute de experți din domeniul medical și alimentar din România, dar și din afara țării.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.inovaliment.ro și au loc în perioada 1 aprilie – 31 august.

Evenimentul va avea loc online și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos, Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Participarea este gratuită!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » (P) Au început înscrierile la INOVALIMENT 2021, târgul unde aflăm cum să trăim mai mult și mai bine