Plantele exotice își fac loc în meniurile românești
Miţuna, kale, kiwano sau pepenele cu coarne: sunt doar câteva dintre plantele exotice care au intrat în meniurile românilor. Chefii le strecoară în salate, în burgeri sau în preparate asiatice.
Miţuna, kale, kiwano sau pepenele cu coarne: sunt doar câteva dintre plantele exotice care au intrat în meniurile românilor. Chefii le strecoară în salate, în burgeri sau în preparate asiatice. Şi pentru că cererea e mare, un mic afacerist din Sibiu a început să cultive în România soiuri aduse de obicei de la mii de kilometri.
Plantele exotice au gustul succesului pentru Lucian Mihalache, care, de dragul afacerii, a învăţat denumiri greu de ţinut minte.
În serele din Şelimbăr, antreprenorul a decis să cultive şi fructe exotice.
Fructele şi frunzele sunt atent împachetate şi iau drumul bucătăriilor din restaurante.
Odată ajunse în bucătărie, plantele sunt transformate în salate delicioase.
Preţul unui mix de frunze exotice începe de la 8 lei şi ajunge la 25 de lei.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰