Antena Meniu Search
x

150.000 de romani au evadat la mare

Varful de sezon a adus un numar urias de turisti pe litoral. Peste 150.000 de romani se distreaza in acest weekend la malul marii.

Vezi și

In Mamaia, in multe hoteluri nu poti face rost de o camera nici nu interventie prezidentiala. Si nici Sudul litoralului nu a fost ocolit de turisti. Statiunile de aici au fost preferate de cei care au cautat linistea, nu distractia.

Litoralul a fost neincapator pentru marea de turisti. 150 de mii de oameni, dupa primele estimari oficiale. Hotelurile au fost pline, parcarile au fost pline, plaja a fost plina. S-a stat cearsaf langa cearsaf, sezolong langa sezlong.

Cine nu s-a trezit cu noaptea-n cap sa prinda un loc bun de plaja, a fost nevoit sa se multumeasca cu un loc foarte aproape de apa, la doi pasi de valuri.

In Mamaia, nici la hotelurile de patru stele nu mai exista camere libere de miercuri. Indiferent de pret, turistii vor sa vina in Mamaia sa petreaca.

Odata cu tarifele de la hotel, cresc preturile si pe plaja. Doar ca, pentru a nu-si pierde clientii, la sezlonguri, comerciantii vin si cu oferte. cu de toate.

Singurele locuri in care preturile raman constante sunt restaurantele cu autoservire.

Pentru multi insa, preturile din Mamaia au fost mult prea piperate pentru bugetul de vacanta, asa ca sudul litoralului a fost destiantia ideala. La Eforie n-a fost distractie ca-n Mamaia, dar statiunea a fost plina. E drept, mai mult restaurantele decat plaja si asta din cauza ploii.

Linistea mult cautata de cei care vin in sudul litoralului se va spulbera in aceasta seara,  odata cu Liberty Parade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » 150.000 de romani au evadat la mare