Antena Meniu Search
x

Povestea accidentului de la Lereşti. Motocicliști spulberați de un șofer care se certa cu iubita la volan

O ceartă între iubiți a fost la un pas să nenorocească doi oameni, după un impact produs între o mașină și două motociclete care a avut loc în weekend, pe un drum din Argeș.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.07.2020, 09:11

Povestea accidentului de la Lereşti. Motocicliști spulberați de un șofer care se certa cu iubita la volan
Povestea accidentului de la Lereşti. Motocicliști spulberați de un șofer care se certa cu iubita la volan - curier.ro
  • Tânărul șofer le-a spus anchetatorilor că iubita lui ar fi vrut să-i ia telefonul din buzunar, moment în care și-a pierdut concentrarea de la volan.
  • Una dintre motocicliste, o tânără de 27 de ani din Mioveni, a fost lovită atât de violent că piciorul i-a fost zdrobit în impact.

Mihai, de 28 de ani, era cu iubita mașina lui, un Volkswagen și se deplasa dinspre Voina spre Câmpulung. Pe drum, între el şi prietena lui a pornit o discuţie în contradictoriu, iar ea, aşa după cum a declarat ulterior anchetatorilor, a vrut să să îi ia bărbatului telefonul mobil din buzunarul cămăşii, scrie curier.ro.

Mihai s-a opus şi nemaifiind atent la volan, a intrat pe contrasens, acesta fiind practic momentul în care s-a produs nenorocirea. A intrat în plin într-un grup de 5 motocicliști. Pe doi dintre ei i-a doborât.

Una dintre motocicliste, o tânără de 27 de ani din Mioveni, a fost lovită atât de violent că piciorul i-a fost zdrobit în impact.

La fața locului au intervenit o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă, alături de două echipaje SAJ.

Un bărbat de aproximativ 33 de ani a suferit mai multe traumatisme la nivelul membrelor, iar o femeie de 27 de ani o fractură la picior. Pe lângă acestea, o pasageră cu vârsta de aproximativ 29 de ani, care se afla în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Povestea accidentului de la Lereşti. Motocicliști spulberați de un șofer care se certa cu iubita la volan